Rv 25+1

 

puut.jpg

Kyllä aika vain juoksee vaikka siltä se ei tunnu. Häihin on enään ainoastaan 53 päivää! Ajatelkaa.. kohta olemme sitten ihan kirjoissa ja kansissa samaa perhettä!

Minä olen se joka jännittää ja kärsii vatsanpuruista aina enemmän kuin J:ii.. Jännitän jo nyt ihan sairaasti.. Ensi viikolla  käyn äitini kanssa ostamassa kaikki koristelu tarpeet loppuun.

Puvunhan nyt päätin sitten muokata itse isäni vaimon puvusta. Haluan nimittäin puvusta ainutlaatuisen ja sellaisen mistä oikeasti tykkään.

Ouh! Kohta minäkin olen sitten rouva ihminen! 😀

lapsi.jpgEi ihan vielä satanen pauku rikki! Mutta 104 päivää olisi vielä että laskettu aika koittaa!

Meillä on huomenna aika neuvolaan ihan aamusta kun minulla on samalla sokerirasitustesti! Hui! Mitenhän sen käy? Tänä iltana pitäisi alkaa klo 19 aikoihin paastoamaan huomen aamuun asti! Ei siis juotavakaa!

Olen kärsinyt yöllisestä pahoinvoinnista jo parisen viikkoa. Syömällä ja juomalla olen sen saanut pysymään kurissa, mutta saapas nähdä miten nyt käy. Huomen aamulla jos on pahaolo niin olen 100% varma että se yli makea sitruunamehu ei mene minulla alas! tai menee varmaan mutta tulee yhtä rivakkaasti takaisin ylös!

Massussa on alettu pitämään nyt päivittäin sellaista liikehdintää että olemme J:iin kanssa naureskelleet aivan ääneen kuinka se muljuaa! Tänään on ollut ehkä hieman hiljaisempi päivä, mutta kyllä siellä onneksi jotain urheillaan!

Pesin tänään pienen pieniä vaatteita ja kävin läpi tavaroita mitä on nyt kulkeutunut meiltä suunnasta ja toisesta! Onhan se ihan älyttömän mukava hypistellä kaikkea vauvaan liittyvää. 🙂

kuva.jpg

Olen alkanut taas piirtämään.. TODELLA pitkän tauon jälkeen ja sen kyllä huomaa että ei ihan samanlailla kuvat muodustu kuin aikaisemmin, mutta harjoittelua harjoittelua. Pakko nimittäin keksiä tekemistä koska tosiaan olen jo usemman viikon ollut kotona.. Käsityöt on muutenkin taas in kun on syksy!

Olis mukava kun selkä antaisi periksi lenkkeillä kunnolla! Pienet iltakävelyt kuitenkin piristää kummasti päivän sisällä istumisen jälkeen!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *