Rv 26+4 – Helpottaisko jo?

…ja nauti tästä rauhallisesta etapista…

 

Näin sanoo vau.fi:n kalenteri.

Nautinto oli oikesti kaukana viime yönä. Närästys alkoi jo illalla ja kärvistelin närästyksen kourissa koko yön. Yön pikkutunneilla tajusin että ruisleipä on varmasti yksi syy tähän. Nyt alkaa siis täys ruisleipä kielto!! kokeilen että olinko oikeassa!

Aamulla näin aivan kamalaa unta tulevista häistä. Kaikki oli hääaamuna täysin pielessä; minulla ei ollut pukua, paikkoja ei ollu koristeltu ja ruokia ei ollut. Heräsin ja aloin kääntymään sängyssä, mutta samassa mulla vihlas niin kovaa vatsasta että rojahdin takas makuulleen. En tiiä mistä tää salaperänen vatsakipu johtu. Nousin väkisin pystöön ja kävin vessassa ja hieman kävelemässä.. Kas, mahakipu oli poissa!

J:ii arveli että ”Pikku Myy” oli painanu jotenkin huonosti vatsaan ja kun nousin niin massussakin asento vaihtui. Mene ja tiedä sitten!

Yön jäliltä on hieman semmonen höntti olo alaselkä kivulla höystettynä!

J:ii lähti 20min sitten hälytykselle joten minä jäin yksin tänne koirien kans. Juuri tänä aamuna kun en varmasti pysty lähteä ulkoiluttamaan niitä! Toivottavasti J:ii ei viivy kauaa!! Tänään olis muutenkin ollut tarkoitus lähteä mantereen puolelle!

hyvinvointi terveys
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *