Suunnitelma muutos

Tää päivä on ollu oikeesti täys floppi!! Oikein semmonen P*ska Perjantai!

Meillä oli tänään oikein mukavaksi suunniteltu päivä ja ajattelin että kuvaan myös koko päivän. Lily:n toimituksella kun on nyt kerran tämä haastekkin..

Mutta mites kävikään…

img_0084.jpg

Kello 9:00 meillä kävi hälinä. J:ii hyppäs sängystä ylös ja lähti palohälytykselle! Täällä kun ei koskaan mitään tosi suurta tapahdu niin ajattelin että eihän tässä hätää. Keretään loistavasti puolen päivän aikaan lauttaan ja kohti manteretta!

efdafs.jpg

Söin aamupalaa ja käytin koirat. J:iitä ei näkyny joten meikkasin ja laitoin hiuksetki.. Piiiiiitkästä aikaa! Mutta miestä ei kuulu..

Kello alko olee sen verra että olis viimeset hetket että kerettäs vielä sovittuun aikaan kaupunkiin.. Niin ja mulla tosiaan alko jo menee hermot!

img_0091.jpg

Sitten mun päivä romuttu oikeesti kokonaan!

Kalevan sivuille tuli tää uutinen.. Jes! Täällä palo sitten ihan kunnolla. Just sinä aamuna ku meillä oli oikeesti tosi mukavaa tekemistä ja yhdessäoloa. J:iin tullessa kotiin se oli vielä päivystyspuhelimen ottanu itelle pariksi tunniksi joten siinä se sitten meni!

Niimpä.. Vietin taas jälleen kerran kotipäivän! Entä huomenna sitten? Huomenna aion ainakin toteuttaa sen päivä kuvina haasteen!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *