Teen sun puolesta mitä vaan…

img_0001.jpg

Eilinen päivä oli tylsyyden huippu ja marisin koko päivän J:iille että minulla ei ole tekemistä (ja oikein lapsellisesti sen teinkin :D)

Niimpä sitten J:ii ehdotti että lähdetään metsään lenkille. Paistetaan makkarat ja J:ii vois samalla siinä katsoa josko näkyisi teerejä. Eka ajatus tästä oli että v*tut koska minä en ole enää uskaltanut kaivaa haulikkoani esiin. Siitä lähtevä ääni saa pikkuisen temmeltämään niin kovasti että sen jälkeen ei voi muuta kuin istua.

No, kuitenkin lähdimme ja mukavahan siellä oli syksyisessä metsässä käveleskellä. Ilman teerejä jäätiin, mutta olipahan ainakin mukavaa!

Mun lonkat vaan huusi hoosiannaa tuon reissun jälkeen ja pötkähdin taas sohvalle odottamaan että J:ii tekee puolestani ruokaa. Lohikeittoa! Nam!

img_0392.jpg

Podin liikaa huonoa omatuntoa kun J:ii keksi tekemistä minulle, teki ruuan puolestani ja siivosi myös keittiön.. Lähdin sitten omenapuiden kimppuun ja poimin 2 ämpärillistä omppuja. Jo poiminta vaiheessa minulle tuli ehkä pienoinen paha olo, mutta jatkoin silti että saan varmasti omppuja talteen. Kohta ne putoaa alas ja niistä ei enää ole mihinkään.. 😀

Kun palasin niin J:iitä ei näkynyt yhtikäs missään ja oletinki jo sen lähteneen hälytykselle. Piti ihan ääneen huokaista että huh heijjaa kun huimaa.

J:ii oli käynyt kaupassa ja toi mukanaan hillopurkkeja.. tyhjiä siis.. Mielessä mietin että voi kristus jos nyt joudun alkamaan keittelemään hilloja tässä vielä mutta mitä vielä! J:ii alkoi minun pienellä ohjeistuksella keittämään hilloa!

img_0390.jpg

Niinhän se sitten alkoi tekemään omena-puolukkahilloa.. Ensikertalaisena ei nyt ihan heti tullut vissiin mieleen että kansi kannattaa laittaa päälle jos ja kun se alkaa räiskymään! 😀 Keittiön siivo oli illalla jotain aivan järkyttävää, mutta hyvää hilloa tuli! 🙂 Keittiöstä kyllä kuului muutaman kerran että ei enään koskaan tee hilloa jos se kerran räiskyy ja paukkuu näin pahasti! 😀

img_0389.jpg

Tästä hillo episodista ehkä lievästi järkyttyneenä päätin piristää kuitenkin meidän iltaa sen verran että leivoin omenapiirakkaa.. Istualteen tämä piti kyllä hoitaa ja J:iin piti nostella pelti uuniin ja pois!

 

Minä itse koen oikeasti välillä todella huonoa omatuntoa siitä kun en tee joitain asioita. Arkisiakin asioita jää minulta hoitamatta. esim. tiskikoneen alahyllyn täyttö on käynyt niin vaikeaksi että se jää melkein poikkeuksetta aina minulta tekemättä.

Vielä ei onneksi ole narinoita tullut että miksi en mitään teen. Luulen kyllä että J:ii mielellään tekee puolestani asioita. Onhan se saamassa ensimmäisen lapsensa! 🙂

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *