KEITTIÖN SUUNNITTELUA

26. TOUKOKUUTA – Siirretty vanhasta blogista

Lähdettiin Tommin kanssa viikonloppureissulle Tallinnaan rentoutumaan. Hotellielämää, shoppailua, hierontaa ja hyvää ruokaa. Ei vielä ollakkaan oltu ihan kaksin kokonaista viikonloppua sitten lasten syntymän, eli tälle todella oli tilausta!

Raksaprojektin etenemisessä on nyt ollut vähän hidasteita, kun ollaan odoteltu viereisen tontin suunnitelmia nähtäväksi ennenkuin laitamme oman rakennuslupahakemuksen sisään. Toisaalta tässä on taas ollut hyvää aikaa tehdä vielä viimeisiä viilauksia pohjakuvaan ja rakenteisiin.

Ihan täysin ei rakennusprojektia sivuutettu tällä reissullakaan, sillä ajateltiin käydä samalla vilkaisemassa Viron keittiötarjontaa muutamassa liikkeessä. Valittiin vertailuun Ideema Köökid ja Arens. Materiaalit ja ratkaisut näytti olevan hyvin samantyyppisiä, osittain jopa täysin samoja, kuin Suomessa. Huhujen mukaan ainakin kivitasoissa voi olla merkittävät hintaerot Suomeen verrattuna, joten odotellaan heiltä nyt tarjoukset.

Olen pyöritellyt paljon ajatusta siitä, millainen keittiö malliltaan ja väritykseltään olisi ajaton olematta kuitenkaan tylsä. Hirsiseinien sävy olohuone/keittiötilassa on vielä täysin avoinna, joten todennäköisesti päädytään yleisilmeeltään valkoiseen keittiöön. Tässä muutamia inspiraatiokuvia upeista skandinaavisista keittiöistä.

   

Kuvat lainattu Pinterestistä.

Nyt jännittämään miten käy Leijonien lätkäfinaalissa! 🤞🏻 Mukavaa kiekkoiltaa 😊🇫🇮

// Krista

koti parisuhde hyva-olo sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *