NAAPURIKUULEMISET

Viime aikoina illat on menneet ihan täysin raksaprojektin eteenpäin saattamisessa.

Päätettiin tehdä naapurikuulemiset itse, jotta saadaan ne nopeasti liitettyä lupahakemukseen, mutta on siinä ollut melkoinen homma. Meillä on yhteistä rajaa 6 eri naapurin kanssa, ja vaikka osan kanssa rajaa on vain yksi kulma, on jokaista kuultava. Läntisen naapuritontin omistaja, vanhempi rouva, asuu Heinolassa asti, joten viime viikonloppuna pyörähdettiin sielläkin. Vaikka kuulemisissa on ollut hommaa, on siinä samalla saanut tutustua kaikkiin naapureihin. Tytöt on liikkuneet meidän mukana paikasta toiseen ja keksineet milloin mitäkin puuhaa aikuisten jutustellessa, välillä on kärsivällisyyttäkin koeteltu 🙂

Naapurikuulemiset ovat pitkälti muodollisuus, jossa naapuri voi halutessaan kirjata paperiin huomautuksia liittyen suunnitelmiin. Rakennusvalvonta käy kuulemiset läpi ja katsoo ovatko huomautukset aiheellisia. Yleensä niillä ei ole luvan kannalta suurta merkitystä, jos hakemus on muutoin asemakaavan mukainen. Mutta nyt on kuulemiset onneksi tehty ja voidaan odotella, että saadaan lupahakemus virallisesti jätettyä.

Tällä hetkellä suunnitelma näyttää aikataulun osalta siltä, että jos/kun lupa saadaan heinäkuun aikana, maatyöt pystyttäisi aloittamaan elokuussa. Toivotaan sormet ja varpaat ristissä.

//Krista

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *