Kenen idea…?

Kenen idea tosiaan..Ajattelin nimittäin että teempä tuossa nopeesti uuden blogin. Tätä suositeltiinkin pohjaksi ja tässä sitä ollaan. Ihmetellään että miks mun pitää aina alkaa säätämään.

Mulla on tehtynä sivusto www.wetmama.fi ja sitä aktiivisesti päivitellytkin. Olen ihan uusi näissä jutuissa mutta tarvitsin jonkinlaisen väylän mitä kautta lähteä purkamaan asioita pois mielestä. Mulle on sattunut yhtä ja toista tön elämän aikana ja ne asiat on saaneet mut kyllä aika maihin välillä.

Olen kipukroonikko ja omaan kohtalaisen leikkaushistorian ihan pieneltä ajalta. Asiat ei aina ole menneet, tai oikeastaan ei koskaan ole mennyt mahdollisimman simppelillä tavalla vaan on menty perse eellä puuhun! Viimeisin operaatio oli viedä multa järjenkin.

On mulla sitten vaikean masennuksen tittelikin. Vaikeaa on ollut myöntää olevansa rikki ja ihan kujalla kaikesta. Apua on alettu pikkuhiljaa saamaan ja hyväksymäänkin. Sekin on ollut vaikeaa. Nöyrtyä ottamaan apua meidän perheelle. Vaikka aina on ennen pärjätty omillamme.

Mun perhe on mulle aika tärkeä. Se on ainoa asia millä tällähetkellä on merkitystä. Mun mieheni, jonka kanssa ollaan kuljettu nyt 19vuotta yhdessä, on mun ihan isoin tuki ja turva. Ja lapset tietenkin. Heidän takiaan jaksan nousta sängystä ylös aamuisin. Meillä on 2 tyttöä ja poika! Ihan maailman ihanimmat.

Rakastan kukkasia! 🌼

Sellaista nyt alkuunsa. Yritän tutustua tähän blogin pitämiseen ja sivustoon parhaani mukaan. Toiveena on että saisin myös teiltä viestiä ja vinkkiä. Tiedän että joukossa on paljon konkareita. Otan ilolla vastaan neuvot ❤ Tuun kertomaan paljon mikä minut on ajanut sairaseläkkeellä ja minkälaista mun elämä on kipujen ympäröimänä. Millaiset haasteet tuo mukanaan perheeseen ja parisuhteeseen. Kuulemisiin.

💋 Heidi

Täältä löytyy mun sivusto/blogi

hyvinvointi ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *