eka kerta

Viikonlopun aikana luin hämmennyksekseni, että raiskaus katsotaan aina ekaksi kerraksi jos raiskaa 3 vuoden välein. Eikö eka kerta ole aina eka kerta. Samalla teoriallahan voi menettää neitsyydenkin kuhan on ollut kolme vuotta selibaatissa. Muutenkin on kumma, että raiskaus voi olla lievä. En usko, että kukaan uhreista voi kokea tulleensa vain lievästi raiskatuksi. 

 

 

Pienellä hymynkareella kuittasin myös ilta-sanomissa olleen otsikon jossa sanottiin, että myrskyssä harmitti vain näkemättä jäänyt TTK tanssifinaali. Sitten joku kehtaa vielä väittää meitä suomalaisia pessimisteiksi. Toivottavasti muutkin on huomanneet, että  nykyään me suomalaiset emme enää ole juroja pessimistejä. Nuorista moni on hyvinkin sosiaalisia vaikka nettiä syytetään päin vastaisesta vaikutuksesta. Hyvä suomalaiset nuoret. Annetaan arvoa noille kaikille ihanille tyypeille, joita kadulla tulee vastaan. Hymy on suuri lahja, jonka voit antaa. 

 

vinkki vitonen: Kookosöljystä saa ihanan kosteusnaamion jaloille. Ylimääräisen öljyn voit vain pyyhkiä pois ja jalkoihin jää miellyttävä tuoksu. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *