herätkää

   Mieliala korkealla ja kestohymy huulilla. Jarkko Tammisen stara show oli ihan huikea. Lisäksi aloitin joulun valmistelut. Ostin uutta lankaa ja voin luvata, että joku läheisistäni saa tänä jouluna pehmeän paketin. Enempää en voi paljastaa, että jännitys säilyy myös lahjansaajalla. 

   Harmittaakin hieman kritisoida tänään mitään, mutta pakkohan se kuitenkin on. Luin tänään viikonlopun Helsingin Uutisista kuinka lasten hoitopaikoista kaavaillaan entistä ahtaampia. Jopa minä, jolla ei ole lasta koen täysin vääränä sen, että jossain tarhassa oli tilanpuutteen takia hävitetty sängyt ja laitettu lapset päiväunille jumppa patjan päälle. Satua ei luettu koska hoitajalla olisi ollut liian kylmä lattialla. Oliskohan tuolla tarhassa enemmän käyttöä niillä eduskunnan design lämpöhuovilla kuin nykyisessä käytössä. Onko todella niin, että ekana karsitaan niiltä, joilla ei ole vaaleissa äänioikeutta. Tuntuu kuin lastenhoitoon ja koulutukseen olisi syydetty runsaasti rahaa jos kerran sieltä löytyy karsittavaa niin paljon. 

   Juuri nyt kun unen tärkeys on tunnustettu ja todeksi havaittu niin tuntuu pahalta viedä lapsukaisilta päiväunetkin. Oliskohan aika herätä jonkun muunkin kuin noiden tulevaisuuden toivojen. 

Vinkki vitonen:                                                                                                                                                                                                          Näin joulun alla kaupat pursuaa erilaisia piparkakkumuotteja. Voit hyötykäyttää niitä koko vuoden leikkaamalla lapsille kivan muotoisia pannukakku palasia tai paahtoleipä kuvioita. Paistettu munakin varmaan maistuu paremmalta jos se tuo terveiset muumilaaksosta. Ei muuta kuin ideoimaan lisää omia suosikkeja.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *