hyväntekoa

   Tänään tehtiin taas hyvää nenäpäivän merkeissä. Sen lisäksi kadulla on tullut vastaan kiitettävä määrä viiksi valluja. Hyvä movember! Särähti korvaan kun aamu-tv:ssä puhuttiin movemberistä ja naisten kynnys osallistua tapahtumaan tyssäsi siihen kun ehdotettiin kainalokarvojen ajelun lopettamista. Ollaanko me sittenkin valmiita auttamaan vaan jos se onnistuu tekstarin lähetyksellä tai nappia painamalla?  Eiköhän jätetä kaikki suosiolla karvamme rauhaan loppu kuukaudeksi. Loppu kuusta vois kadulla parveilla melkoisia frida kahlo look-a-likeja.

Julkkis bb:ssäkin hyvänteko unohtu joillain kun ois pitänyt kiskoa mekko päälle. 

   Ajattelin myös avautua siitä, että miksi yhä edelleen liikunta nähdään vain laihdutuskeinona, jota halutaan harrastaa mahdollisimman vähän. Lehdissä hehkutetaan kuinka tyypit on laihduttanut kymmeniä kiloja ruokavalion ja vartin liikunta sessioiden avulla. Toinen ääripää on sitten lihasten kasvattaminen tiukalla ohjelmalla. Ruokaa pitää syödä oikealla kellon lyömällä ja grammalleen oikea määrä. Tuntuu jotenkin väärältä, että liikkuu ihan vaan puhtaasti liikunnan ilosta ilman sen suurempia tavoitteita. Mitä nyt ehkä mielen virkistymistä näin talven ja ihanaaki  ihanamman joulun puskiessa pikku hiljaa päälle. Kiinnitin huomiota livin ankara isäntäperhe ohjelmassa kun liikuntaa käytettiin rangaistuskeinona. Ehkä juuri tollanen kasvatus aiheuttaa vääriä asenteita liikuntaa kohtaan. Voisko olla, että siivoomisesta tai tiskaamisestakin tulisi kivaa jos niitä ei käytettäisi rangaistuksena. Kokeilee ken uskaltaa.

 

 

Vinkki vitonen: Jäätelön sijasta voit nauttia pari tuntia pakkasessa vierailleesta jugurtista. Ei maistu yhtään niin öklö makeelta kuin useimmat makujätskit. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *