Arki tuli rytinällä

Vuodenvaihteen jälkeen on ollut hieman vaikeaa rutinoitua arkeen. Ensin sitä vaikeutti pätkäviikot vapaapäivineen ja senkin jälkeen on vilinää riittänyt elämässä sen verran että en ole saanut arjesta vieläkään oikein kiinni.

Pidän aktiivisesta elämästäni ja en ikinä voisi kieltäytyä tapaamasta ystäviäni jos aikatauluni vain sen sallii, mutta tämän viikon jälkeen kaipaan jälleen yksinoloa enemmän kuin pitkään aikaan. Siitä tietää et viikko on ollut kiireinen kun ruuanlaittoa on ollut vaikea mahduttaa kalenteriin, saatikka sitten kaupassa käyntiä. No, onneksi tällä viikolla päivät ennen tilipäivää rahat olivat niin lopussa että tuskin sieltä kaupasta olisin mitään ostanutkaan, haha.

Ihannearkipäiväni aikataulu olisi seuraava:

5.50 Herätys
6.05 Aamupala
6.25 Töihin lähtö
6.45-14.24 Töitä
14.30 Kaupassa
14.45 Kotona
15.00 Salille/lenkille
16.00 Ruoka
16.30 Suihku
17.00-18.00 Harrastusasioiden hoito
18.00-20.00 Rentoilua
20.00 Peiton alle lukemaan
20.30 Uutiset ja telkkari ajastimelle 
21.00 Uni saa tulla

En edes muista milloin viimeeksi päiväni olisi näyttänyt tältä. Viimeiset kaksi viikkoa työpäivä on venynyt milloin kolmeen milloin neljään, sen jälkeen on aina ollut kiire johonkin sovittuun tapaamiseen, sieltä sitten kauppaan, kotiin ja äkkiä jotain ruokaa. Sitten huomaankin että kello on jo kahdeksan, jolloin rupean hoitamaan sähköpostia ja muita juoksevia asioita. Yhdeksän jälkeen huomaan että on aika mennä nukkumaan, sitten nopsasti suihkun kautta peiton alle ja unta palloon joskus kymmenen jälkeen. Viikonloput ovat menneet harrastuksen parissa ja unta ei sieltäkään ole juuri kertynyt.

Olen siis univelkaantunut, jättänyt treenejä väliin, tuhlannut rahaa kun en kerkeä suunnittelemaan ruokia ja jättänyt osan tärkeistä ihmissuhteista hoitamatta. Nyt kuitenkin näkyy valoa tunnelin päässä. Nukuin viime yönä yli 12 tuntia, tänään ohjelma on hyvin löysä ja kerkeän niin lenkille, kauppaan kuin ystäviä näkemään.

Ah, rutiinit <3

suhteet oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *