Rauhaa ja kärsivällisyyttä

.. ei välttämättä ollut tässä aamussa (energiapuuskan kohdanneena vaapuin metroon ja kävin yhteensä viidessä kaupassa hankkimassa tarpeellisia asioita jumppapallosta hajusteettomaan ekopesuaineeseen). Mutta haaveissa kyllä. Aarrekarttakurssi on nimittäin edennyt toiseen tehtävään.

Analysoin tekemääni tunnelmakarttaa kysymyslistan avulla. Sieltä aukesi yllättäviäkin asioita, joita en ole aiemmista kartoistani tullut ainakaan tietoisesti pohtineeksi. Muun muassa selkeyden ja rauhan kaipuu ja toisaalta valmius muuttua ja kasvaa edelleen. Kartan rakenteen ja teemojen lisäksi etsittiin myös mm. voimaeläimiä, toistuvia värejä ja symboleita. 

Kartassani toistuvat vihreän ja sinisen eri sävyt, sekä pinkit väriläiskät. Selvästi ollaan paljon ulkona, luonnossa ja seesteistä tunnelmaa värittävät välähdykset ulkomailta. Ja kesähän on koko ajan (suunnittelenkohan alitajuisesti muuttoa etelämmäs?). Perhonen lentää keskeisellä paikalla – erään tulkinnan mukaan se symboloi henkisen kehityksen opasta ja toisaalta muodonmuutosta. Äidiksihän tässä ollaan tulossa, että sikäli sopivaa.

6845683735_fe7e03d3e3_n.jpg

kuva täältä

Vaikeimmalta tuntuu valita yksi tärkeä asia seuraavan tehtävän ja tulevan aarrekartan perustaksi. Olen aina ollut monialasuorittaja, kiinnostunut ja innostunut monesta asiasta yhtä aikaa. Tämän huomaa varmasti myös poukkoilevista postausaiheistani… Mutta jos jotain pitää laittaa keskiöön, se lienee kuitenkin haave siitä, että muistan rauhan ja kärsivällisyyyden. Hyvät asiat tapahtuvat luonnollisesti, puskematta väkisin. Parasta voi olla vain nauttia tästä hetkestä. Ja siinä hetkessä huomata ja tarttua ilmentyviin mahdollisuuksiin.

suhteet oma-elama mieli syvallista
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *