Saamaton

Tämän kuluvan vuoden aikana olen ollut niin kiireinen, että sosiaalinen elämä ja työn ulkopuolella puuhastelu on ollut harvinaista herkkua. Anteeksi te kaikki kuolleet kasvit, en ole ehtinyt viemään teitä biojätteeseen.

Nyt kuitenkin alkaa helpottaa, ja on ollut useita päiviä joina aikaa olisi. On ollut jopa vapaapäiviä, joita en ole bookannut täyteen menoja, joita ei ole muuten ehtinyt hoitamaan.

Mutta kun olen niin tottunut siihen ettei ole aikaa tehdä asioita mitään, niin nyt kun on, en tee mitään. Jos pääsen aikaisin töistä menen suoraan kotiin ja lasken tunteja siihen, kun pitää mennä nukkumaan. Pyöritän peukaloitani ja ihmettelen, miten olen ennen saanut aikani kulumaan.

Siis pitäisikö nähdä joku kaveri? Ei, ei kannata. Pitää kuitenkin olla nukkumassa jo viiden tunnin päästä…

Voisin imuroida. Mutta sitten tulee hiki, ja sitten pitää mennä suihkuun, ja sitten nukkumaanmenoon on enää neljä tuntia.

Tai jos tekisi vaikka hyvää ruokaa eikä vaan keittäisi nuudeleita! Ei mutta ei, sitten pitäisi käydä kaupassa, ja kello on niin paljon, ja siinä reissussa menisi taas tunti, ja sitten olisi nukkumaanmenoon enää kaksi tuntia…

Netflix. Netflix on hyvä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *