Joulu viedään pois pois pois

tämä6.JPG

 

Eilen oli sitten taas aika korjata Joulu pois, meillä se tarkoitti sitä, että monivuotinen kuusi kannetaan vintille odottamaan seraavaa kertaa ja koristeet kerätään kahteen laatikkoon, tosin näillä pakkasilla en kyennyt viemään tavaroita vintille vaan kerääntyivät huoneen nurkkaan kasalle odottamaan leudompaa säätä. Tässä on parasta aina se, että kodista tulee hetkeksi ihanan avara ja yksinkertaisempi kun kaikki jouluhärpäkkeet siivotaan pois.

Itse olen jouluihminen mutta koska alan soittelemaan joulumusiikkia jo marraskuun puolella on tietyllä tavalla helpotus kun kaikki hössötys joskus loppuu. Koristeita siivotessani aloin taas innostumaan jatkavani kodin suurempaa raivausurakkaa, jonka siis tänävuonna aloitin vaatteista ja jota suunnittelin jatkavani tavaroihin ja keväämmällä vinttiin. Olen laitellut vaatteita tässä nettiin myyntiin ja kauppa on käynyt yllättävän hyvin, jes!

 

tämä7.JPG

Kävimme eilen myös luistelemassa järvenjäällä, pakkasta oli noin 25 astetta. Tälläisessa pakkasessa pysyy hyvin lämpöisenä kun suojaa kasvonsa ja pysyy liikkeellä. Muutama vuosi takaperin sain lämpöliivin lahjaksi. Lämpöliivissä on taskussa pieni akku joka lämmittää liivin selässä ja etuosassa olevia vastuksia, liivin lämpötilaa säädetään napista jossa kolme eri tehoa. Tällä liivillä kyllä tarkenee kovemmassakin pakkasessa ja vaikka pilkillä istuessa.

 

 

 

hyvinvointi liikunta sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *