Muumilaakson syntymäpäivät purkissa

Vietän tänään omia syntymäpäiviäni, täytän kokonaiset 28 vuotta. Aika on kulunut nopeasti siitä kuin haaveilin täyttäväni 18 vuotta, silloin siihen oli ikuisuus ja nyt siitä on kokonaiset kymmenen vuotta. Mieheni kanssa usein nauramme sitä kuinka päivät ja vuodet vierivät, viikossakin on vain muutama päivä ja miten aina on maanantai tai perjantai. Tietyllä tapaa alan ymmärtämään mitä on nuoruuden kaipuu ja miksi siitä eläkkeellä olevat niin usein puhuvat. Tällä vauhdilla ollaan itsekkin sielä huokailemassa hyvin pian.

Varhain aamulla sain lahjaksi kaksi Muumi purnukkaa. Purkit olivat tietenkin oikeaoppisesti täytetty karkeilla, kuka nyt tyhjää purkkia tälläiselle sokerihiirelle antaisi. Mieheni lupasi auttaa urakassa jos käy liian ylivoimaiseksi.

tämä5.JPG

Olen viimevuosina hurahtanut enemmän tai vähemmän muumeihin. Muumimukeja löytynee eniten, mutta löytyy kokoelmasta kannuja ja näitä purnukoitakin. Kuvan Seikkailu Muutto purkin kuvitus on yksi lemppareistani ja meiltä löytyy myös saman sarjan purkki isompana jossa säilytämme mieheni aamupalakeksit, kyllä aamupalakeksit. Hänen mielestään yksi parhaista keksinnöistä pitkään aikaan.

Kirpeää pakkaspäivää kaikille!

suhteet rakkaus mieli sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *