Talviloman aloitus

 Olen aloittanut tämän vuoden siivoamalla ja järjestämällä. Ensimmäinen projektini oli vaatehuoneen siivoaminen. Vaatteet kasasin ensin sängylle ja voi kuinka valtavasti voikaan yhdellä naisella olla päällepantavaa vaikka tosipaikan tullen sieltä ei mitään ikinä löydykkään. Useita vaatekriisejä kokeneena unelmoin vaatekaapista jossa olisi vain tarpeellinen ja kaikki vaatteet sopisivat yhteen. Millainenhan vaatekaappi se olisi?

Sitten vain jokainen vaate yksi kerrallaan päälle, pyörähdys peilin edessä ja tuomio hyllylle vai kiertoon. Ensin tuntui ettei mikään vaate löydä tietään kierrätyskassiin, mutta kun sinne ensimmäinen paita löysi tiensä sai hetkenpäästä useamman kaverin mukaansa. Lopputuloksena tuli aika hervoton kasa kierrätettäviä vaatteita. Käyttöön jääneet sain kun sainkin taas mahtumaan hyllyille ilman survomista. Hassuinta tälläisessä projektissa on, että vaatekaapista löytää myös sellaisia vaatteita joita ei muistanut sielä edes olevan.

 

heppa.jpg

Tänään alkoi viikon mittainen talvilomani 15 asteen pakkasessa, eilen saatiin myös puhtaanvalkoinen lumipeite maahan, rakastan valkoista.

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *