Valkoinen Azalea

Rakastan valkoista niinkuin aikaisemmin kerroinkin. Sain vierailta tuliaiseksi valkoisen Azalean ja olen aivan myyty, kuinka kaunis tämä kukka voi valkoisenakin olla, yleisempi väri tässä kukassa on punainen tai pinkki. Kukka pääsi kauniissa suojaruukussaan paraatipaikalle keittiön pöydälle, kaikki kaunis päätyy meillä nykyään keittiöön, koska sielä vietetään aikaa kuitenkin eniten ja minulle henkilökohtaisesti on tärkeää ruokahetken esteettisyys. Ruokahetki lukeutuu niihin hetkiin kun rauhoitutaan paikalleen eikä sinkoilla ympäriinsä, silti on joskus niitäkin päiviä että sinkoilen ruokapöydästä hakemaan yksitellen milloin ketsuppia ja milloin maitoa.

kukka.jpg

Pakkanen onneksi alkaa hieman lauhtua ja sain tänään vietyä loppuun joulukoristeiden poislaiton. Vintille päätyi niin kuusi kuin tontutkin odottamaan taas seuraavaa kertaa.

Kävin tänään läpi keittiönkaappeja ja tyhjäsin pakasterasiat ja eväsrasiat kaapista kansineen. Kuinka valtavasti näitäkin oli taas kertynyt kaappeihin. Kesällä rasioita taas tarvitaan kun pakastetaan marjoja, mutta missä ihmeessä näitä säilytän siihen saakka kun vievät kaapeissa ja laatikoissa turhaa tilaa. Yksi kassillinen huonompi kuntoisia kelpasi onneksi miehelle autotalliin.

 

hyvinvointi mieli sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *