Lääkärintarkastusyllätys: niitä onkin 3 kahden sijaan!

Pölkyn ja Kouran saumattoman yhteistyön tuloksena huonosti nukuttu ja hyvin paruttu yö.

Aamulla tein itseanalyysia ja totesin, että jos ihminen herää yöllä karmivaan hermosärkyyn nähtyään juuri unta, jossa kirjoitti wish listiinsä 1. KUOLEMA, niin silloin on just oikea hetki lähteä etsimään apua.

Niinpä sitten takaisin Töölön TAS:iin. Kun pääsin lääkärille, pillahdin itkuun. Siitä miinusta. Sain kuitenkin kerrottua hemmetin Kouran särystä ja muistin jopa mainita, että fysioterapeutti pyysi tsekkaamaan, josko kämmenessä tai ranteessakin on jotain venttiä. Siitä plussaa.

Sain uudet kipulääkkeet – toisen pitäisi tepsiä hermosärkyyn ja toinen saisi korvata PanaCodin (, jota inhoan kodeiinin takia). Toivon hartaasti, että tepsivät, vaikka inhoan kaikkia lääkkeitä.

Ja lääkäri katsoi kahden viikon takaisia kuvia, oli näkevinään ranteessa murtuman, passitti röntgeniin, pyysi lausunnon kolleegalta, olivat sitä mieltä, ettei se ole ainakaan iso, mutta oli hiusmurtuman kannalla. Onneksi sille ei alettu tekemään mitään – olen vain nyt jumppaamatta rannetta. (Ja mites ois vielä lisää särkkäriä? Ei, nyt ei ole yhtään kivaa.)

Pölkky ja Koura: saanko esitellä vielä toistaiseksi nimeämättömän sisarenne.

Kivun kreivitär aka Kapteenska

suhteet oma-elama terveys mieli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *