Ihan in lööv!

Tiedätkö sen tunteen, kun olet tavannut aivan ihanan ihmisen ja sun sisällä hormoonit hyrrää, ajatukset ovat sekaisin ja lakkaamatta ajattelet häntä?

Hädin tuskin edes tunnette toisianne kunnolla ja sul tuntuu siltä, että tää on se ainut oikee ihminen jonka kanssa olet lopun elämäsi yhdessä ja elät joissakin ”pilvilinnoissa”?

Sinun läheisesi ovat saattaneet toppuuttaa ja varoittaa sinua sen varalta, että et antaisi itsestäsi kaikkea heti alkuun! Sä oot vaan ollut sillai, et ”fuck you! my life and my rules ja toimin niin ku musta tuntuu hyvältä”.

Ei mee kauaakaan aikaa ku loppujen lopuksi jäät nuolemaan näppejäsi epäonnistuneen suhteen myötä. Mietit, että TAAS kävi näin.

Haluan sanoa, että et ole vielä tavannut sitä oikeaa! Tuskin suhde olisi kestänyt silloinkaan, jos olisitte edenneet hitaasti, koska kommunikaatio, toisen ymmärtäminen, kompromissit, intohimo, arvostus ja kunnioitus ovat asioita, jotka elävät suhteessa kokoajan, olkoot se suhteessa eteneminen hidasta tai nopeampaa.

Mielestäni ei ole olemassa oikeaa eikä väärää toimintatapaa sille, miten edetään suhteessa. Ihmiset ovat erilaisia ja jokainen suhde on erilainen ja etenee omaan tahtiinsa.

Jos sä oot luonnostaan ihminen, joka pystyy tuntemaan suuria tunteita päästäessäsi toisen lähelle ja olemaan se spontaani, niin ei itseään kannata lähteä muuttamaan, koska siitä ei oo hyötyä.

omien tunteiden tukahduttaminen ja itsensä muuttaminen sen myötä, että haluaa suojella itseään siltä ettei satu, niin tuolla toiminalla työntää kaiken lisäksi omaa minuutta pois päin. Kaikkea sitä mitä itse on.. On normaalia olla välillä epävarma, mut yleensä uskonloikka on asia, joka kannattaa ottaa. Elämä on täynnä valintoja ja elämää ei voi elää ilman riskejä. Rehellisyys ja omana itsenä pysyminen riittää.

Tuli mieleeni Timo Rautiaisen Lintu nimisestä laulusta nämä sanat. Koen itsekin, että nämä on ne sanat, jotka voisin sanoa kuolin vuoteellani:

”sillä aina kun ihmisen lähelle päästin, löysin lähelle itsekin, mutta jos itseäni varjelin ja säästelin, heti eksyin ja palelin”

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *