MNG

mango mustavalkoinen ruutumekko.png

Alennusmyynnit ovat ihan kohta täällä, ja vaikka rahaa ei olisi yhtään ylimääräistä, olen innoissani. Vaikka shoppailen ihan liikaa ympäri vuoden, välillä vaateintoni on selkeästi laimeampi ja välillä shoppailumania ottaa vallan ihan täysin. Kuten juuri nyt, ja tällaisina aikoina muistelen erästä Sinkkuelämän jaksoa, jossa Carrie muisteli skipanneensa parikymppisenä lounaan, sillä osti mieluummin Voguen.

Puurolla elää ihan hyvin, kunhan vain vaatenälkä on tyydytetty, eikö vain?

mango sinivalkoraidallinen kauluspaita.png

Otin pienen varaslähdön ja sorruin Mangon VIP-aleihin. Kaikenmaailman ennakkotarjouksia ja salaisia kanta-asiakkaan etukoodeja tulvii nykyään sähköpostiin, Facebookiin ja puhelimeen, mutta Mango onnistui ainoana houkuttelemaan liikkeeseen asti. Ihan koko mallistosta sai 40% alennuksen, joten pakkohan yhden lempikaupan vaatteet oli katsastettava.

Lopputuloksen näette kuvissa. Mekko, kauluspaita ja shortsit lähtivät mukaan.

mango sinivalkoiset printtishortsit.png

Nykyään, keskustassa asuessani, en enää jaksa sovittaa vaatteita kaupassa, vaan kiikutan ne mieluummin kotiin ja kokeilen niitä rauhassa omien vaatteideni kanssa. Parin viikon palautusaika antaa hyvän mahdollisuuden katsella vaatteita muutaman päivän, jolloin ostopäätöskin on tarkkaan harkittu. Mangon palvelusta on vielä pakko mainita se, että liikkeessä tahraantuneen vaatteen saa pestä kotona (!) ja viedä takaisin, jos tahra ei lähde. Sellainen tilanne minulla on tuon (huippusuositun ja joka paikassa loppuunmyydyn) mekon kanssa, ja nyt toivon sormet ristissä, että lika lähtee.

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *