Tositoimissa.

IMG_5264 (1).JPG

Mangon mekko pääsi tositoimiin. Eli kuvattavaksi. Ei vielä todellakaan päivän asuksi, niin kylmä ulkona edelleen on. Kesävaatteeni odottavat kiltisti hyllyillään, mutta itse en jaksaisi odottaa enää yhtään.

Rinnuksessa ollut tahra lähti pesussa pois, ja sain onneksi pitää mekon itselläni. (Tuo kuvassa näkyvä täplä ei ole tahra, vaan kuvauskaveriksi lennähtänyt vauvaleppis.)

IMG_5274 (2).JPG

IMG_5293 (2).JPG

Tositoimiin pääsi myös siskon uusi kamera ja linssi, ja voi kuinka hyviä kuvia niillä tulikaan! V alkaa olla aika haka asukuvaaja. Siskolta saa ehdottomasti myös kaikkein rehellisintä ja suorinta palautetta: ”Mennään hei tohon punatiiliseinän viereen, sun ihon sävy sopii niin hyvin yhteen sen kanssa!” Tämä olisi voinut olla kohteliaisuus, jos en olisi edellisenä iltana lätrännyt ensimmäistä kertaa uuden itseruskettavan kanssa.

Avonin itserusketusgeeli oli siis myös tositoimissa, ja tosi hienosti toimikin. Kokovartalo-oranssius oli taattu, ja huolimatta käsien huolellisesta pesusta, kämmeneni kuuluttivat monen metrin päähän, että kyllä, sen lisäksi, että tää tyyppi turvautuu purkkirusketukseen, se ei osannut levittää sitä, hah!

IMG_5340 (2).JPG

IMG_5341 (2).JPG

Kuvissa sävy on kuitenkin ihan kiva, ja kämmenjärkytyksestä selvittyäni olin jo antamassa tuotteelle uuden mahdollisuuden. Kunnes kolmen päivän päästä rusketus alkoi hävitä palasina. Olen kyllä kuullut tästä mahdollisuudesta, mutten tiennyt sen olevan ihan näin radikaalin näköistä. Käsivarteni ovat viikon kuluttua operaatiosta pilkulliset, mutta kaikkein huvittavin kuluma on napaani ympäröivä valkoinen rengas.

Ainiin, ja muistinko mainita, että yksin kotona levitellessä en saanut voidetta selkään ollenkaan. Fiksuna ajattelin, että ei näistä mössöistä ennenkään kovin näkyvää tulosta ole saanut, eipä tuo haitanne.

Voitte ehkä kuvitella, kuinka tyytyväinen olen ollut viileistä ilmoista ja niiden sallimista pitkistä hihoista. Ja sateiseksi ennustetusta juhannuksesta, kun ei tarvitse heilua bikineissä kirkkaassa auringonpaisteessa ihan koko viikonloppua.

Kolmen päivän juhannussaunoissa lähtevät sitten loputkin rusketukset varmasti pois.

IMG_5336 (2).JPG

IMG_5356 (2).JPG

Mekko Mango aurinkolasit ja korvakorut H&M
kengät Vagabond kello MK

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *