Kuinka kohdistat luojavoimasi?

Oletko verrannut luomisvoimasi eli huomiosi voimakkuutta sen välillä, mitä haluat ja mitä et halua?

Esimerkiksi pelot ovat ihmeellisen voimakkaita magneetteja. Jos sattuisi pelkäämään lottovoiton saamista samalla voimalla kuin rahojen riittämättömyyttä, Suomi todella olisi ihmeellinen lottovoittajien maa! 💰

Tai jos sattuisi pelkäämään arvostetuksi tulemista samalla tavalla kuin arvostamattomuutta, niin huhhuh – täällähän olis ihan toiset energiat! 😃

Viime aikoina tuntuma siitä, että tässä ollaan ihanasti uuden ja vanhan välissä, on vahvistunut. 😍

Ihanaa, mikään ei ole niin houkuttelevaa kuin uusi alku ja sen huumaavat mahdollisuudet. 🥰

Itselleni on ollut muutoskohdissa haasteellista se, että vanhakin energia hengaa mukana samaan aikaan uuden alun kanssa. Samalla kun iloitsen tulevasta, osa minusta pelkää jonkin vanhan toistumista – ja niinpä hajautan myös luomisvoimaani.

Tähän toinen jalka siellä, toinen täällä -tilanteeseen sain juuri opastusta, joka on todennäköisesti tuttu kaikille vetovoiman lakia opiskelleille:

– Kerää kaikki omenat siihen koriin, jonka haluat.

Tämä tarkoittaa sitä, että kukin päättää itse, mihin huomionsa suuntaa. Suuntaamalla huomionsa, suuntaa samaan asiaan oman luomisvoimansa ja näin ollen vetää energioissa puoleensa sitä, mitä ajattelee.

Ajatellaan, että oma luomiskyky eli huomio on vaikkapa 10 kultaista omenaa.

Jos jakaa omenoita useampaan koriin – eli kiinnittää yhtä paljon huomiota asioihin, joita ei halua kuin niihin, joita haluaa – tulee hidastaneeksi koko prosessia.

Jos kiinnittää huomiota vain asioihin, joita ei halua tai pelkää, tulee pistäneeksi kaikki oman voiman omenansa pelkokoriin – ja vetää tuota lopputulosta vääjäämättä puoleensa.

Ja ratkaisu: kun pistää kaikki omenansa vain siihen koriin, joka edustaa sitä lopputulosta, mitä haluaa, vetää vääjäämättä puoleensa juuri sitä, mitä haluaa. 🌟

Jos epävarmuus alkaa nousta, tietää, että on taas aika kerätä karanneet omenat haluttua lopputulosta esittävään koriin.

Tuntuu, että tämä omppuesimerkki on itselleni riittävän konkreettinen, jotta voin palauttaa huomioni siihen lopputulokseen, jonka haluan.

Mites sulla?

Monessako korissa luomisomenasi ovat?

puheenaiheet ajattelin-tanaan tutoriaalit syvallista
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *