Än Yy Tee Nyt!

P8080079.JPG

Tästä se starttaa, tarinointi hyvästä olosta. Tarkoituksenani on jakaa ajatuksia, vinkkejä ja tietoutta liikkumisesta, painonhallinnasta, ruokavalioista ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Kuka olen?

Olen 28-vuotias kahden lapsen äiti.

Olen nähnyt ne. Ne vyömakkarat ja hyllyvät pakarat, peilistä. Olen maannut sohvalla karkkipussin kanssa keksien tekosyitä liikkumattomuudelle. Olen kerännyt ”onnellisuuskiloja” ja myöntänyt olevani pahoinvoiva ylipainoinen. Olen kahlannut läpi lukuisia dieettejä todetakseni että dieettaaminen on täysin järjetöntä!

Nyt olen normaalipainoinen, hyvinvoiva herkuttelija. Olen 14kg kevyempi kuin viime jouluna. Miten olen rasvani sulattanut? En ainakaan dieetillä.

Olen hyvinvointiohjaaja sekä kuntosalivalmentaja. Opiskelen edelleen ja tammikuussa 2014 tarkoituksena on valmistua Personal Traineriksi.

Kenelle bloggaan?

Kaikille! Mutta varsinkin sinulle joka rämmit liikakilojen, saamattomuuden, ajanpuutteen ja ruokavalioiden loppumattomassa viidakossa etsien kadonneita linjoja. Sinua varten kirjoitan.

Koska jokaiselle meille löytyy ihan takuulla se oma polku saavuttaa hyvä olo. Iästä, sukupuolesta, elämäntilanteesta ja elintasosta riippumatta!

 

Tervetuloa siis lukemaan ja jakamaan ajatuksia kanssani 🙂

 

Ata

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *