Kihloihin

Hei, kaikille!!

Nyt on tapahtunut paljon. Menimme puolisoni kanssa kihloihin, siis MINÄ hulttio kihloihin.  JA tekisi mieli revetä ilosta ja huutaa kaikille, kuinka onnelliseksi minut teet. Silmäni kostuvat ilon kyyneleistä. Vaikka olen julkisella paikalla kahvikuppini kanssa, uppoutuneena tietokoneeni näyttöön.

Pyysin töistäkin vapaata viralliseen kihlais viikonloppun viettoon, mutta säikähdin vapaa päivän aamuna, kun oli ilmaantunut työvuoroja pyytämilleni päiville.  Niinpä laitoin esimiehelle heti viestiä asiasta, olen kuitenkin  luonteeltani melko tunnollinen ja huolehtiva, joten tuntui kamalalta että juhla viikonloppua olisi pitänyt alkaa muuttamaan. Mutta esimies sanoi että: ”Se viikoloppu on varattu sinulle vapaaksi, Ole huoleti”.  JA Olen kyllä onnellinen siitä että minulla on näin hyvä työnanataja ja esimies porukka. Vaikka alalla, jossa olen töissä onkin surkea maine ja työntekijöitä nuoremmista sukupolvista on vaikea löytää. Varsinkin, koska työ on erittäin fyysistä ja vaatii luonnetta.

No kävimme aijemmin Ideaparkilla tilaamassa sormukset, sormuksissa meni n. 2 viikkoa. Kun menimme sovitukseen oma sormukseni oli juuri sopiva, mutta puolison puoli kokoa liian pieni. Tämä harmitti minua todella, sillä itse pääsin käyttämään omaani, mutta tuleva aviomieheni ei. Koska virallinen kihlajaispäivämme on lähiaikoina, emme ehdi kaiverruttaa sormuksia ennen sitä vaikka olimme todellakin tilaamassa sormuksia jo elokuussa. Kaiverruksissa kestää n. yksi viikko, riippuen vähän liikkeestä.

Seuraava askeleemme rakkauden tiellä on alkaa suunnitella häitä 2026 vuoden alkuun. Siihen tarvitsen paljon neuvoja ja aikaa tutustua kirkkohäiden järjestämiseen.

Kiitos, että luit!!

suhteet parisuhde rakkaus ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *