:)

Pikainen päivitys: kaksi päivää töitä jonka jälkeen alkaa loman ensimmäinen pätkä. Viikonloppuna ollaan laivassa, busseissa, lentokoneissa.. all worth it!

Lapsi lentää yksin, mä lennän yksin. Loman aloitukseen suunniteltiin alussa yhteinen lentoreissu – päämääränä kuitenkin eri kohteet – mutta suunnitelmien edetessä ja määränpäiden muuttuessa tästä ajatuksesta tuli aivan mahdoton yhtälö. Lopputulos: lennämme lomille eri kohteisiin. Parasta: lennämme jälleen samalta kentältä parin tunnin erolla ja täten saadaan viettää yhdessä aikaa kentällä! Ymmärtääkseni Helsinki-Vantaalla tämä on muutoinkin käytäntö; saattaja saa olla lapsen kanssa kansainvälisellä puolella lennon lähtöön saakka – passi vain mukaan! Tukholmassa kansainväliselle puolelle ei vanhemmalla ole asiaa ilman validia, ostettua lentolippua.

Kerroinkin kokemuksia  muutama postaus sitten, koskien lapsen lentämistä yksin. Tärkeintä kaikessa on että lapsi on valmis tähän <3 mä olen luonteeltani varmistelija ja tällä piirteellä varustettuna todellakin pidän huolen että lapsella on tarvittavat tiedot lennosta, häntä vastaanottavista tärkeistä aikuisista, lentoa edeltävä aika on stressitöntä ja ennen kaikkea lapsi tietää olevansa lentohenkilökunnan silmäterä josta pidetään huolta. Mukavana lisänä lapsen on kiva tietää että henkilökunnan tarjotessa karkkia ja limsaa, hän saa ottaa näistä vastaan mitä vain 😉

Käännökset vilisevät silmissä, koti on täynnä muuttolaatikoita ja jätesäkkejä, pesukone pesee vieläkin, reissutavaroita on kasattuna useaan pinoon, on extrasänkyjä levitettynä ja illan peligeimit menossa.. Töiden jälkeen ehdimme onneksi nauttia rauhassa auringosta ja ulkonaolosta Södermalmin parhaassa puistossa (oma mielipide). Olo on mukava vaikka ulospäin näyttääkin sekavalta.

Terveisiä Tukholmasta – pian on aika muiden maisemien 🙂

perhe matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *