Avannossa

Sauna: +87,5 c

Vesi: +1 – +2 c

Ilma: 5,6 c

Avantouinti, talviuinti.. ensimmäinen talviuintikertani muuttui avantouinniksi sen myötä, että molemmat Tampereen suuret järvet ovat viimein jäätyneet. Näsijärvi on saanut jopa niin paksun jääpeitteen, että retkiluistelijat luistelivat jäällä, meidän nauttiessa avannosta.

Ystävä, jonka olen tuntenut noin 15 vuoden ajan (huh!) ja jonka kanssa olemme kokeneet vaikka ja mitä hullua, ehdotti Kaupinojaa perjantai-illan treffipaikaksemme. Piia tarjosi mulle sisäänpääsyn, seuran ja synttäripullankin, myöhäisenä syntymäpäivälahjana.

Kiitos Piia, tiesit aivan oikein, että arvostan tätä <3

Pulahdimme avantoon viidesti. Nilkkani ottivat itseensä kerta kerralta enemmän, tuntuivat hieman jähmeiltä vedestä pois noustessa. Silti oli mentävä uudelleen ja uudelleen.. ei se myytti ole, että tästä tulee hyvä olo! Kiitos rohkaisusta, kaikki ystävät ja perheenjäsenet. Aivan suotta mietin ennalta, että uskallanko avantoon, salpautuuko henkeni tai pystyykö kehoni käsittelemään kylmää (olen vilukissa) – tämä käynti vahvisti entisestään, että uskaltautuminen on täysin korvieni välissä ja päätettävissäni.

Lähtiessämme mukaani lähti myös 12 kerran sarjakortti Kaupinojalle. Talviuinti osui ja upposi minuun!

hyvinvointi hyva-olo terveys oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *