Halloweenwalk

Etäpäivän plussa on lunchwalk lapsen kanssa auringossa. Itselläni oli vaatetta varmasti tarpeeksi, hanskat ja vaikka mitä, ja lapsi halusi pärjätä vain fleecella ja ilman hanskoja. Ilman hanskoja on toki helpompi pelata Pokemon Go:ta!

Reilu tunnin kävely, jolle lasta ei tarvinnut edes suostutella, oli ihana. Tämä tuli juuri nyt tarpeeseen tämän aktiivisen arjen keskellä. Viime viikon 7-päiväinen työviikko (jollaisia on tulossa vielä kolme tälle vuodelle..) oli melko raskas. Rentouduin tämän lenkin aikana täysin sillä meidän kodin lähellä (2 km päässä) on hevostalli, jonka kävimme yhdessä lapsen kanssa kiertämässä. Sain kaipaamani virkeän olon, joka on tarvittavaa vastapainoa tietokoneella oloon ja työntekoon. Lenkin jälkeen olikin jo lounasaika.

Lapsen Tampereen-koulussa olisi tänään Halloweenjuhlat. Ensi vuonna olemme Halloweenina siellä, niin hauskaa meillä oli pari vuotta sitten! Viime vuonna täällä kaiversimme kurpitsat, tänä vuonna ostin ”pumpkin carving tools” -setin, mutta kurpitsat jäivät sittenkin kauppaan.. Katsokaahan tätä hienoa portinpieltä meidän nurkilta, jonka tänään päiväkävelyllä näimme:

perhe lapset ystavat-ja-perhe oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *