Heinäkuu

Kesäkuu on ollut niin kaunis täällä Tukholmassa, että en ole tietokoneella viettänyt aikaa työpäiviä pidempään. Työ- ja vapaa-ajan matkat Tampereella, Kuhmoisissa mökillä ja muuttovalmistelut Tukholmassa ovat vieneet aikaa. Ja vievät edelleen. Mutta täällä kyllä ollaan, ainakin välillä!

 

Juhannuksen myötä lapsen jäätyä Suomeen Sorjaan leirille, oli aika palata takaisin Tukholmaan itsekseni. Olen viettänyt aikani Kungsholmenilla, lähes keskustassa, ja luonut omia, uusia juoksureittejä Kungsholmenilla.

Viime viikonlopun perjantaina olimme mukavilla after workeilla Patricia -laivassa Södra Mälarstrandilla työporukalla, lauantaina Kungsholmenin kattojen yllä saksalaisten, italialaisten, espanjalaisten, jenkkien ja irlantilaisten seurassa. Viikonlopun kelit olivat vain täysin kohdallaan ja seura oli mukavaa – uusia ihmisiä, uusia ja erilaisia tarinoita siitä, kuinka kukin oli päätynyt Tukholmaan, millaisia kulttuuri- ja kielieroja meillä on, ihmettelyä jokamiehenoikeuksien hienoudesta..

Kuinka hienoa onkaan tavata uusia ihmisiä, tutustua uusiin ruokiin (lähinnä saksalaisiin) ja juomiin (tukholmalaisen baarimikon opettamiin drinkkeihin). Livet leker!

hyvinvointi matkat oma-elama hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *