Kahden välissä

Huh hellettä! Sen lisäksi että UV-säteily on voimakasta ja hellettä on jatkunut jo ainakin pari viikkoa, ovat päivät Suomessa olleet kiireisiä. Viimeiseen 1,5 viikkoon on sisältynyt töitä, asioiden hoitoa (lähinnä muuttoon liittyen), ystävien tapaamista ja vain sitä tärkeintä, eli oleilua.

Juhannuksen kauniit päivät olivat mukavia mutta myös väsyttäviä. Ajoimme kolmena päivänä Tampereelta Kuhmoisiin Satamakauppaa pitämään ja uimaan. Kauppa kävi ja V nautti Kokonniemen pikkuisesta uimarannasta veljeni kanssa. Iltaisin teimme ruokaa ja rentouduimme työpäivien jälkeen.

Tällä hetkellä olen vielä kahden maan välissä. Kesäkuu ei ole vielä kulunut loppuun ja viime kerralla Suomeen matkatessa emme saneet lainkaan kaikkia tavaroitamme Tukholmasta mukaan. Tämä oli arvattavissa ja hieman pedantti kun olen, olin jo päättänyt etukäteen että lapsen ollessa kuuden päivän mittaisella kesäleirillä, matkustan Tukholmaan hakemaan viimeisiäkin tavaroitamme. Ja täällä olen tällä hetkellä, Tukholman kuumuudessa.

Visiitti Tukholmaan on ennen kaikkea tavaroiden hakua, mutta koska myös virallisesti olen vielä tukholmalainen, tulee minun hoitaa lääkäriasioinnit täällä. Kolme kokonaista Tukholman-päivää (joista toinen jo menossa ehtoopuolella) sisältävät täten töitä, labrakäynnin, Aneten syntymäpäivät ystäväporukalla ja niiden ihan extratavaroiden, jotka eivät vieläkään mukaani Suomeen reissatessa lauantaina mahdu, viennin Anetelle.

Yllä olevan tekstin kirjoitin viileässä Tukholman bussissa nro 4, ollessani matkalla Kungsholmeniin. Kiireiset päivät kahden maan ja monen ajatuksen ja puuhan välissä saivat kuitenkin unohtamaan ”julkaise” -napin olemassaolon.

Viikonloppuja! Ja terveiset merellä lipuvalta Viking Gracelta 🙂

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *