Kolme viikkoa

Kevät on tuntunut pitkältä. Ensin maaliskuussa sen ymmärtäminen vei muutaman päivän, että emme yhtäkkiä enää voikaan matkustaa Suomeen – toiveissa oli, että toukokuun puolivälissä viimeistään pääsemme tapaamaan perhettä tuomaan talvivaatteita Tampereelle. Kevään myötä asian ymmärsi paremmin ja mieli pääsi mukaan siihen, että olemme nyt täällä ja koska näin on, tulee tästä nauttia. Niin me ollaan siis tehty! Olette nähneet täällä blogissa kuinka me ollaan pyöritty vaikka ja missä ympäri Tukholmaa ja kotoiltukin.

Nyt toukokuun lopulla (käsittämätöntä, on jo toukokuun loppu!) tuntuu että menneet kuukaudet ovat olleet varsin mukavia ja tehtiin niistä meidän näköisiä, niissä puitteissa kuin voitiin. Nyt on enää kolme viikkoa siihen, että saavumme Suomeen ainakin pariksi viikoksi. Pari viikkoa Suomen karanteenimääräysten mukaisesti. Tuon kahden viikon jälkeen lapsi jää edelleen Suomeen, sillä juhannuksen jälkeen hän pääsee neljäntenä perättäisenä kesänä jo Sorjan kesäsiirtolaan leirille. Mahtava, turvallinen, rento paikka ja tässäpä vinkki pirkanmalaisille kouluikäisten lasten vanhemmille tuleville keväille – hakekaa lapselle Sorjaan leiripaikkaa! Minä tulen vielä Tukholmaan siivoilemaan asuntoa, sanomaan heipat – for now – ja tämän jälkeen palaan Suomeen toivottavasti viimeisten tavaroiden kanssa. Ja toivottavasti tulevaan uuteen kotiinkin..

Viime viikot ovat sisältäneet ulkoilua ja kotoilua sopivassa suhteessa. Olen käynyt juoksemassa jälleen melko säännöllisesti, olemme yhä useammin ottaneet fikan mukaan ulos kalliolle ja ihailleet maisemia ja pelailleet Unoa ulkona.

Olemme pakkailleet ja samalla heittäneet aivan turhaa tavaraa ja laatikoihin kertynyttä krääsää pois. Lapsen vaatelaatikot oli juuri nyt hyvä käydä läpi muuttoa ajatellen ja sieltä karsioutukin monta pieneksi jäänyttä vaatetta pois. Siistit ja ehjät vaatteet viemme Stadsmissioniin, Marcuksenkin vaatekaapista löytyi paljon pois lahjoitettavaa 🙂 näiden lisäksi olen laittanut vanhan pyöräni myyntiin ja mittaillut huonekaluja jotka myymme tai annamme pois myös. Käyttöpyöräni, se vaihteellinen, menee Anetelle suoraan eikä tuota tarvinnut laittaa blocketiin.

Kyllä tämä kaikki tästä, viikon-parin päästä laitamme enemmän tavaraa myyntiin, jotta ehdimme päästä näistä eroon ainakin ennen kesäkuun loppua. Suomessa meitä odottaa meidän ihanat Artekin ja Askon vanhat kalusteet.. ja joitakin huonekaluja sinnekin tulee hankkia. Mukavia muutoksia 🙂

perhe ajattelin-tanaan oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *