Kööpenhamina 2020, Experimentarium

ExperimentariumMahtava, informatiivinen ja paljon opettava lasten sekä aikuisten tiedekeskus, jossa tekeminen on hauskaa, nerokasta ja monipuolista. Parasta oli yhdessä tekeminen ja V sai läsnäolevaa, laadukasta aikaa molempien vanhempiensa kanssa. Olemme kaikki tyytyväisiä tähän opettavaiseen käyntiin.

Tutustuimme tuuleen, luonnonilmiöihin, ihmiskehoon soluja, ihoa, pulssia ja viruksia myöten, uhmasimme painovoimaa ja osallistuimme 5 kampeniin (liekö suomeksi viisiottelu), muodostimme tiimin nimeltä ”Winner” ja suoritimme hauskoja haasteita eri kropan toimintojen avulla – poljimme itsemme hengähdyksiin ja yritimme tämän jälkeen saada pulssin laskemaan mahdollisimman nopeasti, teimme tiimityötä pallonheitossa, kulutimme energiaa suurella hamsteripyörällä juosten, yritimme hypätä mahdollisimman korkealle ja tehokkalla tekniikalla, tanssimme hauskoja siivoustansseja peilikuvillemme videon mukaisesti, olimme ketteriä kiipeilijöitä ja tasapainoilijoita ”lattiaan ei saa koskea” -pelissä..

Parasta lapsen mielestä: saippuakuplan sisällä olo, laivojen uittaminen ja ilmapistooliammunta 5-kampenissa

Parasta äidin mielestä: yhdessä tekeminen, vientiaktiviteetit joissa tavaroita tuli kuljettaa eri kulkuvälineillä Tanskasta Aasiaan, piikkimatolla makaaminen ja  tanssiminen

Parasta isän mielestä: kaikki – erityisesti yhdessä tekeminen ja laivojen uittaminen

Suosittelen käyntiä Experimentariumissa kaikille Köpiksen vierailijoille, erityisesti lapsiperheille 🙂 Experimentarium sijaitsee Waterfrontin alueella, keskustan ulkopuolella, jonne tarvittaessa myös bussi 164 kulkee. Experimentariumissa on sopivaa tekemistä jokaiselle, aivan kaikenikäisille. Onni oli viettää päivä oppien, haastaen itseä ja muita ja ennen kaikkea hauskaa pitäen! Tästä taitaa lapsen opettajakin tykätä – lapsi on käyttänyt ylimääräisen vapaapäivän mainiosti oppien 😉

Hinnat: lapsi ja opiskelija 119 DKK, aikuinen 199 DKK. Lisätietoa täältä, Experimentariumin verkkosivuilta.

Loppuilta ahmittiin lasagnea ja pelailtiin koripalloa ja jalkapalloa Frederiksbergissä. Täydellinen helmikuun kahdeksas!

-Jenni

perhe matkat lapset ystavat-ja-perhe
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *