Kun lapsi unohti karkkipäivän

Tämä ansaitsee oman noten: lapsi todella unohti eilen karkkipäivänsä. Harvemmin – eli ei koskaan – aiemmin ole käynyt näin! Mutta miten tämä on edes mahdollista?

Dice Stacking saapui kotiimme. Noppatemput, joita löytyy Youtubesta, valtasivat pojan ajatukset. Perjantaifikan jälkeen saavuimme kotiin ja hän harjoitteli (taisin tämän jo instagramissa paljastaa) dice stackingia kokonaiset neljä tuntia yhtäjaksoisesti. Seitsemän jälkeen illalla sain hänet pitämään tauon. Välillä ilmassa oli pienoista turhautumista molemmilla; minulla siksi että hän ei kerrassaan suostunut taukojen pitämiseen ja lapsella siksi että hän ei heti oppinut tekemään dice stackingia kuten netin videoiden lapset (jotka ovat harjotelleet tätä tunteja, päiviä, kuukausia).

Havaitsimme, että olohuoneen marmoripöytämme on mitä parhain tätä puuhaa varten. Ennen tätä olimme koittaneet noppatemppuja parketilla, laattalattialla, rahin päällä ja ruokapöydän päällä. Ilta jatkui dice stacking -noppia etsien netistä Vain Elämää -kauden pyöriessä ruudussa. Kuulemma oli koko noppatemppuilu tullut uniinkin.

Karkkipäivän ohella unohtui myös sekä Brawl Stars -peli että FORTNITE. Meillä Fortnitea saa pelata (suht paljon) sillä ennen kaikkea Fortniten peluu on lapselle kommunikointia kavereiden kanssa suomeksi. Tämä kieliasia on melkoinen murheenkryyni ja siitä kirjoitankin seuraavassa tekstissäni..

/Jenni

perhe vanhemmuus lapset oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *