Malaga

Kiipeämistä, kävelyä, veden juontia, jätskejä, tapaksia ja auringonpaistetta – Malaga! Marcus suunnitteli muutaman paikan kierroksen, jotka olivat lähellä toisiaan ja jotka meidän oli must nähdä.

1. Kauppahalli! Ostimme mukaan taateleita. Mansikat olisivat olleet 1e/litra ja moni muu herkku yhtä edullista. Mielenkiintoisimpia olivat kalatiskit 🙂

2. Alcazaba (lippu Alcazabaan ja Gibralfarolle maksaa yhteensä 5,50 e/aikuinen)

3. Gibralfaro. Ylhäälle päästyämme alkoivat pilvet kerääntyä taivaalle.

Päivä oli pitkä ja lämmin ja kivutessa ylöspäin Gibralfaron linnoitukselle meinasi lapsen usko nousuun ja jaksamiseen jo hieman loppua. Selkeä merkki nälästä ja pienempien jalkojen väsymisestä. Kauaa emme ylhäällä Gibralfarolla olleet mutta kiersimme toki sinne päästyämme koko linnoituksen. Maisemat olivat mahtavat ja alaspäin matka taittui huomattavasti kevyemmin ja nopeammin 🙂

Tapasten ja churrojen jälkeen otimme paluujunan ja lapsi tapasi aurinkorannikolle muuttaneen luokkakaverinsa Suomesta. Illan hämärtyessä pojat pelleilivät ja leikkivät, ottivat juoksukilpailuja ja sopivat tapaavansa vielä toisena päivänä Fuengirolassa uudelleen.

Lapsen mittariin kertyi 15 km käveltyä matkaa ja illalla oltiinkin molemmat aivan poikki. Marcus jäi vielä illaksi hostimme Eetun kanssa Malagaan jalkkispeliin, joten heille yöunia kertyi vielä vähemmän kuin meille.

kulttuuri suosittelen matkat oma-elama
Kommentit (0)