Marbella

Matkamme Andaluciassa jatkuu. Kauniiksi kehuttu, lähellä Fuengirolaa sijaitseva Marbella sekä erityisesti siellä aikanaan kuvattu Uuno Epsanjassa -elokuva veti meidätkin kohteeseen. V:n kanssa olemme katsoneet Uuno-elokuvat niin monesti, että tännekin sijoittuva leffa on todella tuttu. Poikkesimme Uunoleffan jalanjäljissä sekä rannalle että vanhaan kaupunkiin 🙂

Olimme Marbellassa siestan aikaan, joten ehkä arvaattekin – kaupoille ei oikeastaan ollut menemistä. Kieltämättä itsekin pidin erittäin paljon rantahiekassa kävelystä paljain jaloin ja simpukoiden ja kivien etsimisestä.. en kaivannut shoppailua. Rannassa kävi hieman tuuli mutta muutoin aikamme Marbellassa oli, jälleen tänäkin päivänä, oikein lämmintä. Lapsikin arvosti Gaudin patsaita ja taidetta ja kolmisin jaoimme näkemyksemme siitä mitä patsaat mahtavat esittää, ennen kuin tarkastimme oikean vastauksen laatasta.

Aurinkorannikolla (ja näemmä muuallakin Andaluciassa..) parkkeeraminen saattaa muuten olla hankalaa. Tai, sen vapaan paikan löytäminen. Automme saimme oikein mukavasti parkkiin vanhan kaupungin muurien vierustalle ilmaisille paikoille. Samalla kadulla sijaitsee poliisiasema, tässä vinkki siis ilmaisista parkkipaikoista haaveileville! Lähtiessämme paillaamme himoitsi jälleen useampi auto. Ehkäpä palaamme Marbellaan vielä paremmalla ajalla, mutta toistaiseksi näimme tarpeeksi.

hyvinvointi matkat ystavat-ja-perhe suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *