Metrokaaos ruuhka-aikaan – selvittiin!

3528696D-8702-4FF2-B707-81938E697871.jpeg

Kotona! Kahden ja puolen tunnin, satojen ihmisten, eri kulkuvälineiden ja hyvän seuran (poikani) ja mukavien maisemien myötä viimein kotona. Pojan sain heti suihkuun ja, no, tunti oli tehokasta aikaa tehdä Suomen koulun matikankirjaa ja pelailla Fortnitea.

Hyppäsin vihreän linjan tunnelbanaan Hötorgetin pysäkiltä klo 16:15. Tuosta keskustan T-Centralenin asemalta tunnelbana ei enää liikkunut ja aiemmasta vastaavasta oppineena onneksi ymmärsin siirtyä punaisen linjan metroon, jolla pääsin Slussenille ennen reittien erkanemista. Slussenilta parin pysäkin matka V:n koululle Skanstulliin taittui kävellen monien muiden joukossa (valitsin reitiksi pikkukadut, pääkatu oli tukossa).
 
Skanstullissa Södermalmilla nappasin V:n mukaani koululta 17:05 ja lähdimme hiljakseen kävelemään Gullmarsplanille. Isojen siltojen kohdalle oli juuttunut pari metroa, joista ihmiset hyppivät pois auttaen toinen toistaan. Koko pitkä ja iso, meren uoman taittava silta oli täynnä kävelijöitä! Kurjaa olisi kieltämättä ollut jäädä jumiin metroon tunnelissa.. jännää tuo sillaltakin poistuminen, lieneekö turvallistakaan.
 
Viimein 17:35 saatiin Gullmarsplanilta bussi kohti Älvsjö Stationia. Matka oli noin 4 km, ennen bussin vaihtoa toiseen. Viimein 18:45 olimme kotona.
 
Itse olen se ihmistyyppi joka nauttii kävelemisestä. Oli hauskaa nähdä uusia maisemia, kiire ei oikeastaan ollut minnekään ja hauskaa oli ottaa tämä koko metrokaaos sekä liikunnan että seikkailun kannalta. Sormet ristissä, että tämä ei kuitenkaan uusiudu hetkeen 😉
 
Rauhallista iltaa!

kulttuuri matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *