Muistiinpanot

Mulla tapaa olla kynä ja paperia usein lähettyvillä, tai puhelin, jonne kirjoitan mieleen tulevia asioita. Välillä ne asiat ovat ihan tärkeitäkin, välillä epämääräisiä muistutuksia itselle:

28.4: Ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen mieleni tekee isotädin leipomia sämpylöitä. Vaikka kuinka yrittäisin, en omista sämpylöistäni saa Kertun sämpylöiden veroisia.

Tänään myös huomasin, että ostin vasta toisen kelmurullan Tukholmassa vietetyn 22,5 kuukauden aikana. Edellisen ostin kesäkuussa 2018. Pituus: 60 metriä. Samalla tajusin, että keittiön kaapissa on edelleen puolillaan oleva 2 kg sokeripussi, jonka ostin samaan aikaan kelmun kanssa toissa vuonna. Ja nyt kun mietiskelen, niin ovat 2 dl pakkaukset leivinjauhetta ja vaniljasokeriakin jo vuodelta 2018. Kuka olisi uskonut, että Tukholmassa joudun luopumaan lempipuuhastani leipomisesta.. Tämän taidan sisällyttää elämääni jälleen Suomeen palattua.

30.4: Päätin tulevan koiramme nimen. Tiedättekö kun välillä vaan joku asia ”makes sense”- niin kävi nytkin. Tiesin heti että tuo on koirani nimi, kun aivan muista asioista juttelin ystävien kanssa.

Pakattiin ensimmäinen pahvilaatikko ja lähetettiin se kohti Suomea.

5.5: täysi kevät päällä.

9.5: Virveli, koho ja kuvia (liekö kohot ja kuvat sama vai eri asia? Kalastustietous ei ole alaani)

13.5: Jatkan tämän (astmalääke)annoksen ottamista 2 krt/vrk, haen apteekista uuden ja jatkan uudella inhalaattorilla viikon ottaen lääkettä vain aamuisin. Yskä huonompana silloin kun on kylmä. Kutsu: verinäyte ja keuhkotestit.

20.5: Rajavartiolaitos, Martinsriethin isoisälle kortin osto

……………………………………………………………….

Jotkut relevantimpia kuin toiset, mutta tärkeitä kukin omalla tavallaan. Kivaa helatorstaita!

-Jenni

perhe oma-elama matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *