Muutto

Vihdoin uudessa kodissa!

Ennen niin ok asia, nyt kahden kuukauden välein huonosta onnesta ja Tukholman kaaottisesta asuntotilanteesta johtuen painajaiseksi muuttunut asia nimeltä muutto, on jälleen hetkeksi ohi.

Asuimme kesän vihreän linjan varrella Enskededalenissa isossa kolmiossa. Matkalaukut lepäsivät makkarin lattialla mutta muutoin levitettiin tavaramme ympäri asuntoa, jotta tuntisimme olomme mahdollisimman paljon kotoisaksi. Kesä on Tukholmassa omasta mielestäni helpointa aikaa löytää asunto, sillä moni matkustaa kesäksi kesäasunnolle ja vuokraa tuoksi ajaksi asuntoaan. Meidänkin vuokranantajilla oli juuri tämä tilanne. Blocketia selatessa lähetin heille viestin kiinnostuksestani asuntoa kohtaan ja pian sovittiinkin jo lisää videopuhelun välityksellä.

Kesän kuluessa aloin etsimään uutta asuntoa tietäen, milloin meidän oli muutettava pois. Etsin aktiivisesti asuntoa; selasin ilmoituksia päivittäin ja aivan kyllästymiseen asti yhtenään, laitoin omia ilmoituksia, ystävät selasivat ilmoituksia.. Tein todella kaikkeni löytääkseni meille hyvältä alueelta kohtuuhintaisen asunnon! Lähetin päivittäin useita viestejä ja aloin toki muuttoajankohdan lähestyessä joustaa asuinalueista ja hinnastakin.. Siltikin sain viikottain vain yhden tai kaksi vastausta. Lapselle halusin olla rehellinen mutta positiivinen tilanteesta ja todella vain toivoin parasta kaiken yrittämisen ohella!

Viimein meihin otti yhteyttä mukava mies joka halusi vuokrata 50-luvun 3-kerroksisesta kerrostalosta kolmannen kerroksen kaksionsa. Oli kuin vanhan tuttavan kanssa olisi jutellut, kun ensimmäisen kerran tulimme katsomaan asuntoa. Alue on rauhallinen, myös vihreän linjan varrella, ja sekä kylpyhuoneesta että makuuhuoneesta näemme vain puita, joiden takana on koulu. Asunto on hyvin kotoisa, vaikkakaan vuokrasopimus ei tälläkään kertaa ole kuin pari kuukautta.

Viimein tänään, Suomiviikonlopun jälkeen, pääsimme muuttamaan. Toimme osan tavaroista jo aiemmin, tuosta kahden viikon takaisesta onkin edelleen tuntuvat rakot käsissä 🙂

Tärkein, eli V, oli onnellinen saadessaan PS4:n kiinni televisioon heti ensimmäiseksi. Niin reipas ja avulias ja erittäin jaksavainen kuin hän on ollut, on vain oikeutettua saada hieman pelata ja jutella samalla ystäville Suomeen.

F16BC389-6C4B-4802-BA83-44FE12BB2810.jpeg

Vedenkeittopuuhissa, Finrexinin juonti ja suihkun kautta nukkumaan. Nyt saa levätä!

suhteet oma-elama matkat sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *