Setenil de las Bodegas

Vanha, vain 3000 asukkaan pikkukylä lähellä Rondaa. Kylän erikoisuutena ovat talot jotka ovat (edelleen) rakennettu vuorenseinämään niin, että osa talon seinistä ja katosta on vuorta.

Ajoimme Sevillasta Setenil de las Bodegasiin sateessa, pelasimme ajomatkalla ”mä nään..” -peliä (vaihtuvissa maisemissa näimmekin paljon eri asioita) ja olimme ihan liian ohuet vaatteet päällä. Oltiin nautittu niin paljon aurinkoisista ilmoista, että olin jättänyt lämpimät vaatteet Fuengirolaan.

Pikkukylässä vuorien keskellä satoi vettä ja oli kalseaa ja rauhallista. Löysimme pienen avoinna olevan keramiikkaputiikin ja ravintolan, jossa otimme kuumat juomat. Sateen tauotessa oli parasta palata autolle pikimmiten.

V on mainio kissakuiskaaja. Nämäkin kehräävät pörröturkit alkoivat naukumaan V:n naukunan myötä 🙂

Ajomatka Setenil de las Bodegasista Malagan kautta Fuengirolaan oli tasaisempaa kuin menomatkalla valittu reitti Fuengirolasta Marbellan kautta Rondaan. Sade hiipui ja pääsimme iltapäiväruuhkan aikaan Fuengirolaan. Veimme V:n kyläilemään Fuengirolaan muuttaneen Suomen-koulukaverinsa luokse hetkeksi.

Illalla oli aika pakata ja levätä kurkkukipu pois.

kulttuuri matkat suosittelen ystavat-ja-perhe
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *