Sevillaan!

Rondassa käynnin jälkeen jatkoimme matkaa Sevillaan. Olimme varanneet kahdeksi yöksi airb&b-asunnon. Pian Rondasta lähdön jälkeen maisema tasoittui ja vuoristo päättyi, mutta matkalla oli myös kaunis vuoristojärvi, linnoja ja luonnon monia eri värejä.

Mentiin V:n kanssa asunnolle ja Marcus lähti etsimään autolle parkkipaikkaa. Lopulta auto piti sujauttaa niin pieneen väliin, että paikallisetkin auttoivat. Osa paikallisista ”päivystää” ulkona ja auttaa parkkeeramisessa yhden euron maksua vastaan. Asunto oli kaksio Santa Catalinan alueella, jonka kylpyhuoneessa ja keittiössä oli ihanan punaset pienet laatat.

Alkuillasta etsimme ensin Las Setasin ja kävelimme joen rannassa. Samalla onnistui puhelu Suomeen perheelle ja kaupungin kiertäminen – halusimme nähdä heti jo mahdollisimman paljon.

Sevillassa(kin) lapset on otettu oikein hyvin huomioon ja leikkipaikkoja ja virikkeitä on paljon. Kirkkoja on kuitenkin enemmän 😉 Las Setasilla (vuonna 2002 keskusaukiolle rakennettu installaatio joka muistuttaa sieniä) näimme skeittaajia, turisteja, paikallisia. Parasta ja mielenkiintoisinta oli kuitenkin neljän miehen ja yhden pienen, noin kuusivuotiaan pojan seurue, joka soitti musiikkia ja tanssi breakdancea. Tuo pienikin poika tanssi kuin vanha tekijä! Ihan mielettömän taitavia oli koko porukka. Luulen, että V innostui jälleen vähän lisää tanssimisesta sillä pysähdyimme katsomaan heitä hyväksi aikaa.

Tunsin kurkkukivun ja päänsäryn hiipivän salakavalasti ja oloni muuttuvan vähän. Yöllä kurkkukipu vain paheni..

kulttuuri matkat suosittelen oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *