Tukholmalaiset löytyivät lenkkipoluilta!

..voi jukra. Sunnuntaina lähdin reppu selässä kävelylle, ajatuksena kävellä tuota ”meidän” eli Årstabergin rantaa pitkin kohti Hammarby Sjöstadia ja takaisin, mieluiten vielä niitä metsäpolkuja pitkin. Enkä ollut ainoa. Pururadalle ja Hammarby Sjöstadin rantabulevardille oli löytänyt tiensä vähintään joka toinen paikallinen, siltä se ainakin vaikutti. Jatkossa lienee parempi lenkkeillä vain keskustassa, joka on ihan tyhjä 😀 tämä sunnuntain lenkkipolkuruuhka oli melkoinen kontrasti lauantain hiljaisuuteen.

Yhtäkkiä pilvinen (mutta lämmin +10 c) sää sai kevään näyttämään kalsealta. Ulkoilu piristi jälleen physical distancing päivää nro 19.

En osaa päättää, onko tämä korona-arki ikuista sunnuntaita vai maanantaita. Maanantai ainakin tuntuu olevan yhtenään. Työtä oli paljon eilen, physical distansing päivänä nro 20. Lapsen kanssa käytiin pariin otteeseen kävelyllä. Aamupäiväkävelyn huomiot: oli ihan parasta ”vaan” jutella kahdestaan ja kuulla lapsen kertovan innostuneena äänikirjasta (Miklu: Maailman paras kirja) jonka hän kuunteli. Matkan varrella oli kaksi peuraa, joita V halusi jäädä katsomaan. Iltapäiväkävelyn huomiot: oltiin tehty maailman parasta vadelma-cola zero -mehujäätä itse, löydettiin Linden alueelta ”uusi” kiva puisto ja V halusi tehdä punnerruksia keskellä idyllistä omakotitaloaluetta. Aurinko paistoi ja mieli oli virkeä.

Energistä tiistaita! <3 Allekirjoittaneella on tänään pääsykoepäivä ja jännittää ihan älyttömästi!

-Jenni

hyvinvointi oma-elama hyva-olo lapset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *