Uusi koti

Toinen lomaviikko kului muuttoasioissa. Årstan asunto on ollut meillä jo jonkin aikaa, mutta viimein oli aika ja aikaa muuttaa kaikki loputkin tavarat (ja itsemme!) uuteen asuntoon.

Olohuone

Asunto on i h a n a ja viimein myös edelliset asunnot on luovutettu, lähes kaikki tavarat purettu uudessa ja tehty uusia hankintoja. Marcusta hirvittää, kuinka paljon olemmekaan hankkineet ja tulemme vielä hankkimaan. Sovimme, että mitään ylimääräistä emme hanki – täten oikeastaan ainoat tarvittavat ovat enää ruokapöytä ja televisio.

Lapsen huone

Viimeisinä lomapäivinä kuurasin parvekkeen, löysin pyörävaraston (pääsen aloittamaan työmatkapyöräilyt viimein!) aloitin katsomaan Bonusperhettä ja järjestelin keittiötä. Toistaiseksi, ennen kuin kaikki on täysin paikallaan, en uskalla kuvata kotia tämän enempää. Mutta fiilis tästä kodista, se on niin mahtava!

Keittiö

Tukholmassa usea asunto on muuten vuokrattavana valmiiksi kalustettuna. Tämä on hyvin tyypillistä Tukholman muuttuvilla, vaikeilla asuntomarkkinoilla jossa vuokrasopimus on helpompaa saada lyhyeksi (muutaman kuukauden mittaiseksi) ajaksi, kuin vuodeksi tai pariksi. Myös meidän aiemmat asunnot on olleet kalustettuja, mutta nyt Årstan asunnossa valmiina oli vain muutama kaluste.

En malta odottaa, että saamme Stolbergistä ja Berliinistä hankkimamme kartat ja kuvat seinälle! Seuraavan lomapätkän jälkeen on aika lähteä jälleen Ikeaan 😉

Makuuhuone
koti sisustus oma-elama ystavat-ja-perhe
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *