Vappu Tukholmassa

Meidän ensimmäinen vapun vietto Tukholmassa tapahtui toissapäivänä ja eilen. Ennalta selvitimme että kaupungissa on useampikin vapputapahtuma, useampi kokko (brasa) ja tapahtumaa koko perheelle. Mieleni teki mennä Riddarholmeniin katsomaan kokkoa, mutta tuli myös ajatella että mukana on kaksi 9-vuotiasta jotka kaipaavat muutakin kuin kokon ihailua. Päädyimme Enskeden vapun viettoon Vårflodsparkeniin.

Väkeä oli paljon, ihastuttava metsä ja kalliot kutsuivat juoksemaan lähes pystysuoraa mäkeä ylös ja alas. Tuli heti tunne että tämä oli hyvä ja turvallinen illanviettopaikka! V ja ystävänsä Milan liikkuivat alueella yhdessä syöden popcornia, katsoivat pikkuista kokkoa (maastopalovaarasta johtuen kokko oli todella pieni) ja kiipeilivät puuhun. Juhlaan oli tuotu pieni rekan lava jossa oli yhteisöllistä kuorolaulua sekä  nuorten bändi. Vältyimme onneksi vesisateeltakin.

Tapahtuma ja koko Walburgis nightin vietto on näemmä hyvin erilaista kuin Suomessa. Tampereella en ole koskaan viettänyt vappua tällä tavoin, mutta olisiko tuo nykypäivänä jo mahdollista? Onko Tampereella vappuaattona perheille sopivia iltatapahtumia?

Vappujuhlassa ihmiset olivat iloisia, rentoja ja välittömiä. Kotiin päästyämme olimme jo niin väsyneitä että valkkaripullo jäi korkkaamatta poikien mentyä nukkumaan. Koin että meillä oli kerrassaan onnistunut, mukava ilta.

Vappupäivänä poikkesimme porukalla pelaamaan sulkapalloa. F U N ! Sitä olen kaivannut. Joskus nuorempina pelasimme lauantaisin ystäväni kanssa Tamperella Syssyn Sulkkiksessa sulkapalloa. Ehkä on aika aloittaa uudelleen, pelailusta tuli niin mukava fiilis.

Hyvää räntäsateista toukokuun toista päivää! 🙂

perhe matkat lapset oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *