Ystäväviikonloppu Tukholmassa

Viimeinen kokonainen Tukholman-viikonloppu on ollut just mun näköinen: perjantai liikuttiin ja tuijotettiin Narcosia myöhään, lauantaina Ruotsin kansallispäivänä käveltiin Årstasta Kungsholmeniin Mamadouhon syömään ja viemään Stadsmissioniin V:n pieneksi jääneitä vaatteita. Ehdittiin juuri sateen alta lounaalle.

Mamadou
Kungsholmenin kantakahvilamme: Wilmer

Iltapäivän ja illan vietin Telkulla Anetella hänen ja Annin kanssa. Anette kokkas, minä vein kukat, Anni toi juomat ja suunniteltiin kesää, puhuttiin musiikista ja kuunneltiin sitä.

Johtuiko edellisillan Privatin juomisesta vai mistä, nukuin huonosti sunnuntaihin. Sunnuntailounas ja tapakset maistuivat Kummelnäsissa, josta hain lapsen, ja jossa vietettiin koko päivä tänään. Käveltiin jälleen meren rannalle ja juteltiin paljon. Ystäväperheen äiti totesi meidän hypätessä bussiin kohti kotia, että voi kunpa oltaisiin tutustuttu näin hyvin jo aiemmin. Samaa mieltä <3 onneksi tiedän, että tässä on perhe jonka kanssa tulemme pitämään yhteyttä.

Rushani & Caleb

Ristiriitaisin mielin vikoihin Tukholman päiviin tällä erää. Suunnitelmissa on jo, milloin tulemme lapsen kanssa takaisin seuraavaksi käymään, jotta voimme viettää lisää aikaa näiden ihanien ihmisten kanssa. Ystävät ovat kultaa!

Sunnuntai-iltaan <3

perhe matkat ystavat-ja-perhe oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *