Kirpeä Cocktail
Nyt on kunnon sunnuntai laiskotus päällänsä pitkän päivän jälkeen, etten näköjään edes jaksa suomentaa kirpsakkaa cocktail ohjetta itse kuvaan. Noh, mutta aurinko on vähän pehmentänyt aivoja näin kuuman päivän aikana, että ehkä parempi niin.
Olin tosiaan liikenteessä koko päivän työkeikalla ja nyt tekisi mieli rentoutua jääviileän cocktailin parissa. Mutku puuttuu ruoka-aineet. Ei oo appelsiinimehua, Camparia, jäämurskaa taikka appelsiineja. Vähän heikosti etenee tämä cocktail. Jos jollain on niin eikun kirpeää cocktailia vääntämään. Laitat vain kuppiin pari appelsiinilohkoa ja reilumman ripauksen sokeria ja murskaat aineet keskenään. Tämän väkivaltaisuuden jälkeen joukkoon lisätään runsaasti jäämurskaa, maun mukaan Camparia ja lopuksi lasin piripintaan appelsiinimehua. Eikun nautiskelemaan/hörppäilemään/kännäämään – ihan miten kullekin sopii. Meikä jää vissiin kieltä lipomaan ja tuijottaa jääkaapin tyhjyyttä. Kylmälootan lamppukin on palanut.
(pikkulinnut, tai no Camparin maahantuojat, muuten kertoivat, että Camparin kirpeästä mausta tykkäävät vain yli 27-vuotiaat hienostuneet ihmiset, jotka omistavat sivistyneet makuaistit – meikä saa siis odottaa vielä pari vuotta, tai ikuisuuden).