Meikäläinen

collage1.jpg

collage2.jpg

Tässä on tällainen pikku kollaasi meikäläisen tyylistä. Ajattelin tutustuttaa teidät Lilyläiset minun vaatekaapin syövereihin ja metsäisiin maisemiin. Kun tulin takaisin Suomeen loppukeväästä, pakkasin kaksi matkalaukkua täyteen vaatteita, mutta vasta perille päästyä tajusin, että kesäiset vaatteet jäivät kotiin Englantiin. Prkl.

Tässä parit kuukaudet Hesassa eleltyäni tajusin, että hätiköin aivan turhaan, sillä Suomen kesä ei näytä puhkeavan kukkaan ikinä. Farkut, villapaidat, bootsit, takit ja lämpimät kerrokset kuuluvat pukeutumiseen jopa näinä heinäkuisina (hemmetin tuulisina) päivinä. Että sellainen Suomen kesä sitten.

Noh, tyylissä ei ole mikään muuttunut, vaikka vaatteiden vähäisyys rajoittaakin ihan pikkiriikkisen (haluisko joku postittaa loput kesävaatteet?). Hiukset vaihtuivat kyllä pitkistä lyhyisiin – ehkä isoin muutos mitä meikäläinen on ikinä tehnyt tyylini suhteen. En oikein osaa päättää kummista pidän enemmän. Mitä mieltä ootte? Pitkät vai lyhyet?

Entäs onko lemppari asukokonaisuuksia?

Muoti Päivän tyyli

Kirpeä Cocktail

img_5214_copy.jpg

img_5211.jpg

Nyt on kunnon sunnuntai laiskotus päällänsä pitkän päivän jälkeen, etten näköjään edes jaksa suomentaa kirpsakkaa cocktail ohjetta itse kuvaan. Noh, mutta aurinko on vähän pehmentänyt aivoja näin kuuman päivän aikana, että ehkä parempi niin.

Olin tosiaan liikenteessä koko päivän työkeikalla ja nyt tekisi mieli rentoutua jääviileän cocktailin parissa. Mutku puuttuu ruoka-aineet. Ei oo appelsiinimehua, Camparia, jäämurskaa taikka appelsiineja. Vähän heikosti etenee tämä cocktail. Jos jollain on niin eikun kirpeää cocktailia vääntämään. Laitat vain kuppiin pari appelsiinilohkoa ja reilumman ripauksen sokeria ja murskaat aineet keskenään. Tämän väkivaltaisuuden jälkeen joukkoon lisätään runsaasti jäämurskaa, maun mukaan Camparia ja lopuksi lasin piripintaan appelsiinimehua. Eikun nautiskelemaan/hörppäilemään/kännäämään – ihan miten kullekin sopii. Meikä jää vissiin kieltä lipomaan ja tuijottaa jääkaapin tyhjyyttä. Kylmälootan lamppukin on palanut.

(pikkulinnut, tai no Camparin maahantuojat,  muuten kertoivat, että Camparin kirpeästä mausta tykkäävät vain yli 27-vuotiaat hienostuneet ihmiset, jotka omistavat sivistyneet makuaistit – meikä saa siis odottaa vielä pari vuotta, tai ikuisuuden).

Koti Ruoka ja juoma