Kesäkuun alun ilahduttavia asioita: koti täynnä kukkia, tv-sarja ja sheet maskit New Yorkista

Kesäkuun ensimmäinen viikko on tuntunut pehmeältä. Olen joka päivä hämmästellyt, kuinka ihana kesä voikaan olla: kengät ilman sukkia! Mekko! Nahkatakki olalla! Aurinkolasit! Miten olen vuoden aikana voinut unohtaa kaiken tämän? Syksynlapsena olen aina pitänyt syksyä suosikkivuodenaikanani, mutta tällä viikolla olen tullut toisiin aatoksiin.

Kesäkuun alku on pitänyt sisällään myös useita pieniä ilahduttavia asioita, tässä niistä muutama.

  • Kukat. Sain tasan viikko sitten elämäni ensimmäisen kukkalähetyksen. Olin valtavan yllättynyt ja onnellinen! Kimppu ilahdutti minua niin paljon, että tein päätöksen laittaa tulevaisuudessa hyvän kiertämään. Seuraavan merkkipäivän kunniaksi ilahdutan päivänsankaria kukilla! Oma kimppuni oli rakennettu hortensioista, eukalyptuksesta ja pioneista ja tilattu Tamperelaisesta Lamminpään kukasta. Kimppu on edelleen kuin uusi, joten luotan samaan kukkakauppaan myös tulevaisuudessa.

  • Kukkaonneni jatkui myös yllätyskimpun jälkeen: ystäväni kysyi haluaisinko kimpun liloja syreeneitä. Totta kai halusin! Syreenien tuoksu on nyt vallannut kotimme ja kaksi kukkakimppua yhtä aikaa tuntuu luksukselta.
  • Kirjoitin muutama viikko sitten Sally Rooneyn Normal People -kirjasta ja kirjaan pohjautuvasta sarjasta. Sarja on nyt nähtävillä Yle Areenassa ja se on fantastinen kuten kirjakin. Pääosia näyttelevät Daisy Edgar-Jones ja Paul Mescal ovat nuoria, kauniita ja mielestäni erinomaisen sopivia rooleihinsa. Sarja tarjoaa visuaalista mielihyvää ja kuvattu maailma (ja Irlanti!) näyttäytyy kiinnostavana, surumielisenä ja raikkaana. Mieleni tekee säästellä jaksoja, sillä kaiken viime aikoina katsomani jälkeen sarja tuntuu tarpeeseen tulleelta vaihtelulta.

  • Olen viimeisillä New Yorkin matkoillani hamstrannut itselleni tuliasiksi kangasnaamioita. Molemmilla kerroilla olen hakenut maskeja suosikkipaikastani, pienestä Koreatownissa sijaitsevasta Beshfren Beautysta. Liike on pieni, jopa huomaamaton (epäilin vielä toisellakin visiitillä, ”voiko se todella olla täällä?”) ja sieltä löytyy korealaista kosmetiikkaa jokaiselle budjetille. Suosittelen etsimään paikan, jos kangasnaamiot kiinnostavat ja vierailet Nykissa (reissuvinkkien antaminen näinä aikoina tuntuu kyllä hieman utopistiselta ja jopa hölmöltä).

Vietämme tänään pieniä juhlia perheen kesken ja levottomasti nukutun yön jälkeen ihoni todella tarvitsee jotain piristystä. Clears and brightens dark and dull skin – yes ja please. Ehkä samalla vielä yksi jakso Normal Peoplea.

Seuraa: blogit.fi / bloglovin

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *