Hiljainen heinäkuu ja elokuun tekstailu

En suostu jäähylle

Heinäkuu oli seksin saralla hiljainen kuukausi. Ei kuumia kesäöitä, ei kesäkollia ei edes satunnaista treffiseksiä. Käytännössä ei seksiä ihmisen kanssa, itseäni lukuunottamatta. Itsetyydytys on toisinaan ihan hyvä vaihtoehto, mutta ei kyllä mitenkään auta kosketuksen nälkään. Eikä missään tapauksessa toimi miehen korvikkeena. Oikeastaan voin aivan hyvin elää ilman itsetyydytystä, jos meneillään on muuten tyydyttävä seksielämä. Toki pikaiset orgasmit vaikka suihkussa piristää, mutta se ei ole mulle mitenkään kovin tärkeää. Siinä mielessä pidän kyllä itsetyydytystä tärkeänä, että sen avulla voi oppia, mistä tykkää. Kun nyt olen tämän kiitettävän keski-ikäisyyden saavuttanut ja kaksi lasta synnyttänyt, niin omat mieltymykset ja kroppa ovat muuttuneet ajansaatossa. Pitää löytää itsestä uudestaan ja uusia asioita, mistä tykkää. Tai saa löytää. Kivaahan se on!

Kärsin kuitenkin seksinpuutteesta heinäkuussa, vaikka lomatouhut ja kaikki muu kiva pitivät kiireisenä. En vaan pysty asettamaan itseäni sellaiseen tilaan, että "nyt oot sinkku, unohda seksi". Enkä edes halua.  En halua sellaiseen seksittömään moodiin, missä elin niin pitkään. Tuntuu ihan, että menisin hukkaan, jos laitan seksuaalisuuteni uudelleen jäähylle. Ehkä se ei toisella kerralla sieltä enää palaisikaan. Ja kun en tuota tee, niin seksi on mielessä kokoajan. Ja tietenkin tiedän, että seksuaalisuus on eri asia kuin seksi ja seksuaalisuutta voi ilmentää monella tavalla. Muutenkin kuin harrastamalla seksiä. Mutta kyllä seksikin on osa sitä kokonaisuutta ja ilman seksiä on vaikeaa. Ainakin mulla.

Elokuussa tuli pientä muutosta heinäkuuhun, kun aloin viestittelemään entuudestaan tuntemattoman miehen kanssa. Nimeän miehen Tekstimieheksi, koska toistaiseksi emme ole vielä tavanneet, vain viestitelleet ja puhuneet puhelimessa. Molemmilla on suht pienet lapset ja arjen kiireet, joten ei olla vielä ehditty. Jossain melko alkuvaiheessa viestittelyä alkoivat viestit siirtyä vahvasti seksipainotteisiksi. En oikein itsekään tiedä, miten se juttu sitten oikein lähti siitä etenemään, mutta hetken kuluttua viestittelimme dialogin tyylisesti, miten meidän seksin harrastaminen menisi. Että mitä Tekstimies tekisi mulle, mitä mä sille ja mitä tapahtuisi seuraavaksi. Se oli todella kiihkeää ja oltiin ihan samalla sivulla siitä, miten tapahtumat etenisivät. Tekstailu oli hyvin kuvailevaa, äännähdyksineen, kunnes Tekstimies ehdotti, että hän soittaa. Lapset olivat jo nukkumassa ja kello jotain 23 tienoilla. No, mikäs siinä. Mies soitti ja kertoi monisanaisesti, mitä  ja miten tekis mulle. Suutelisi kaulaa, hyväilisi rintoja, vähän puristaisi nännejä ja kantaisi mut sitten makkariin. Laskisi mut selälleen sängylle ja levittäisi mun jalat levälleen. Suukottelisi vatsaa ja siirtyisi alaspäin suutelemaan reisien sisäpintaa ja varovasti häpyhuulia. Levittäisi toisella kädellä uloimpia häpyhuulia niin, että pääsisi vaeltamaan kielellä joka sopukkaan. Samalla työntäisi yhden sormen mun sisään ja tunnustelisi mua sisältä. Sitten työntäisi toisenkin sormen ja liikuttelisi sormiaan mun sisällä rauhallisesti tunnustellen. Samaan aikaa mies jatkaisi mun nuolemista, lipoisi kielellä klitorista just sopivan hellästi mutta kuitenkin riittävän voimakkaasti. Ei kuitenkaan haluaisi sen enempää, että en tuu vielä, koska mies haluaa työntää kalunsa muhun ja panna mua, kunnes molemmat saadaan orgasmi.

No huh huh. Oikeasti juttu oli pidempi ja tehtiin paljon muutakin, mutta en pysty palauttamaan enää koko episodia mieleeni. Se oli todella taidokkaasti kerrottu, miehen ääni oli rauhallinen ja erittäin seksikäs. Hän tarkisti aina välillä, oonko messissä, saako näin ja näin tehdä, tykkäänkö jos tekee näin ja kertoi, että haluaa että mä nautin. Ja nautinhan mä. Aluksi olin hämmentynyt ja lukossa, koska kyse on kuitenkin tuiki tuntemattomasta miehestä enkä kovin montaa kertaa oo harrastanut puhelinseksiä ihan noin yksityiskohtaisesti tapahtumankulkua kuunnellen ja omiani lisäillen. Mies oli kuitenkin niin kiihottava juttujensa kanssa, että aloin melkein väkisinkin huokailla ja voihkaisin ääneen pari kertaa, mikä tuntui miestä innostavan lisää. Mies pysyi jotenkin hyvin rauhallisena kokoajan ja se rauhallisuus kiihotti mua ihan älyttömästi, kun itse kiemurtelin himosta sohvalla enkä tiennyt miten päin olisin. Sain jotain soperrettua tai ynähdettyä väliin, että joo, saat tehdä noin ja joo haluun ja joo ihan sikahyvältä tuntuu. Ja lopulta voihkin ääneen ja olisin varmaan saanut orgasmin ihan kohta, mutta - lapset. Esikoinen oli herännyt pahaan uneen ja tepsutteli alakertaan. Tuskin oli kuullut mitään, sillä hän nukkuu yläkerrassa ja ovi on kiinni. Tai jos oli, niin tuskin tajusi mistä on kyse. Tai mistä minä tiedän, mutta ei ainakaan vaikuttanut mitenkään järkyttyneeltä.

Puhelinseksi loppui tietenkin kuin seinään ja lähdin viemään esikoista takaisin nukkumaan. Puhelun jutut jäivät kuitenkin mieleeni pyörimään aikalailla ja ajatukset laukkasivat villisti ennen nukahtamista. Ja vaikka en ketään ollut koskettanut (hih, paitsi itseäni..) enkä edes ehtinyt saada orgasmia oman käden kautta tuon puhelun aikana, niin nautin suunnattomasti. Sekä seksiviestit että puhelinseksi olivat molemmat ihan mahtavaa! Ja mulle täysin uutta vapautumisen saralla. On jotain vastaavaa ollut aiemmin, mutta tutun ihmisen kanssa. Ja avioliitossa ei juuri lainkaan.

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.