Lauantai-illan huumaa

En suostu jäähylle

 

Olipa kiva viikonloppu! Ja kivaan viikonloppuun kuuluu tietenkin seksiä, jee! Olen ollut edelleen jotenkin seesteinen olotilani kanssa eikä seksi niin hirveästi ole pyörinyt päässä. Toki se taka-alalla kolkuttelee ja tuskin on sellaista hetkeä, että siitä kieltäytyisin, jos olisi mukava ja innostava henkilö sitä tarjoamassa.

No, anyway. Olen viestitellyt yhden miehen kanssa jo jokin aikaa, mutta ei oltu tavattu vielä kertaakaan. Mies saa nimekseen Musamies, koska meitä yhdistää vahvasti samanlainen musiikkimaku. Viestit eivät olleet lainkaan seksuaalisesti virittyneitä, vaan nokkelia, älykkäitä ja hauskoja. Sovittiin treffit kaupungille lauantai-iltana. Pitkästä jännitti mennä treffeille! Ja pitkästä aikaa olin myös ihan oikeasti kiinnostunut tutustumaan uuteen ihmiseen enkä vain miettinyt, että toivottavasti treffit päättyy villiin seksiin. Mietin tietenkin sitäkin. Lienee sanomattakin selvää.

Heti ensimmäisellä silmäyksellä Musamies tuntui tutulta, juuri sellaista, millaisen kuvan olin hänestä viestitse saanut. Olin jo tässä vaiheessa aivan myyty. Meillä oli mielettömän hauskaa. Juteltavaa riitti ja huumori natsasta loistavasti. Hieman ujosti pidimme toisiamme kädestä kiinni. Silmiin ei uskaltanut kuin vain vilkaista, koska se oli jotenkin niin jännittävää. Useampi tunti kului siinä rupatellessa ennen kuin suutelimme. Kylläpä pussailukin on kivaa! Kaikki tässä tapaamisessa oli kivaa.

Kumpikaan ei halunnut illan päättyvän, vaikka kello oli jo yli puoliyön, joten hyppäsimme yhdessä taksiin ja huristelimme minun asunnolle. Laitoimme yhdessä iltapalaa ja juttelimme. Vaikka seksiä teki jo todella paljon mieli ja olisin voinut repiä vaatteet miehen päältä  - tai ainakin toivoin, että hän tekisi niin, niin siitä huolimatta en myöskään olisi malttanut lopettaa keskustelua, koska sekin oli niin innostavaa ja kiinnostavaa.

Lopulta en edes muista, miten päädyimme sohvalle suutelemaan. Se oli ihanaa ja intohimoista. Kuitenkin samalla jotenkin lämmintä ja hellää. Hyvin erilaista kuin edellinen treffikerta Tekstimiehen kanssa. Tunnelma oli jotenkin niin intensiivinen ja romanttinen, että uppouduin siihen täysin, eikä mulla ei ole kovin selvää käsitystä, mitä kaikkea oikeastaan teimme missä vaiheessa. Ensimmäinen sessio oli sohvalla. Musamiestä jännitti niin paljon, että varsinaisesta yhdynnästä ei tullut mitään. Tässä mielessä luonto on epäreilu miehiä kohtaan. Naisilla ei näitä paineita ole, kun ei varsinaisesti tarvitse pystyä suorittamaan mitään. Seksi on onneksi niin paljon muutakin, että en usko, että tuo jäi miestä kovasti harmittamaan. Mua ainakaan ei.

Siirryimme makuuhuoneen puolelle ja jatkoimme siitä, mihin sohvalla jäimme. Musamies oli taitava käyttämään kieltään enkä muista, milloin viimeksi olisin saanut niin ihanaa suuseksiä. Suutelimme paljon, mistä tykkään erityisesti. Tyydytin miestä käsillä ja suulla, kun ajattelin, että en halua lisätä turhaa painetta yhdyntään. Viinilaseilla ja jännityksellä voi olla vähän huono yhteisvaikutus. Suuseksi näytti toimivan. Sekin on yksi iän tuomia hyviä asioita: olen alkanut pitää suuseksistä todella paljon. Sekä antavana että saatavana osapuolena.

Seksiä, hyväilyä ja suutelua jatkui pitkälle aamuyöhön ja yöunet jäivät vähän lyhyiksi. Eipä paljon haittaa! Jösses seksi on kyllä siistiä! Kamalaa tästä tekee sen, että nyt taidan vähän tykätä siitä Musamiehestäkin. En vain seksistä. Jaiks. This is trouble.

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

No mut, sehän on kiva, että tykkäätkin hänestä!!!

TrineH
En suostu jäähylle

No onhan se. Tietty.. ;) Mutta tää on heti mutkikkaampaa, kun on vähän tunteitakin pelissä. Saa nähdä..

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.