Mielessä seksi

En suostu jäähylle

Seksi. Seksuaalisuus. Himo. Halu. Kosketus. Nämä pyörivät päässä kuin pahaisella teinillä. Seksiä ja kiihkeitä tunnelmia on ollut eron jälkeen enemmän kuin avioliiton loppuvaiheessa yhteensä. Seksielämän voisi melkein sanoa olevan tyydyttävää tällä hetkellä. Mutta vain melkein. Sitä on liian harvoin. Useammin kuitenkin kuin avioliitossa. Heti eron jälkeen olin niin innostunut itse seksistä, että en paljon tapailusta välittänyt, saati parisuhteesta tai seurustelusta. Muutamia useamman tapaamisen juttujakin oli, mutta kaikki oli hyvin seksipainotteista. Olin kuin vasikka kevätlaitumilla! En voinut uskoa, että ensinnäkin tässä iässä voi löytää niin paljon hyvää seuraa ja vielä niin helposti! Ja että seksisuhteet ja yhden illan jutut ovat niin kivoja ja helppoja! Minä vanha siveyden sipuli en olisi ikinä uskonut, että voin saada niin paljon iloa tästä treffailun mahtavasta maailmasta! Muutaman fwb-suhteenkin ehdin kokea, jotka nekin olivat aivan huippuja. Molemmissa seksi oli villiä, mieletöntä, ja monen elokuvan seksikohtaukset kalpenevat sille, mitä koin. Välillä ihmettelen edelleen, että voiko seksi olla näin helppoa, mutkatonta ja iloista? Aiemmin suhde seksiin on ollut niin vaikea, monimutkainen, vakava ja kaikin puolin hankala. Eikä varsinkaan iloinen.

Tämä vauhtivaihe meni sitten aikanaan ohi enkä enää ole kiinnostunut yhden illan jutuista, satunnaisesta seksistä tai muutenkaan seikkailuista aiheen tiimoilta. En varsinaisesti kaipaa parisuhdetta tai mitään "vakavaa". Vähän kylmää ajatuskin, että etsisin jotain "vakavaa" - ihan kuin tässä elämässä "vakavia" asioista tai ihmisiä pitäisi erikseen etsiä! Kuitenkin kaipaan seksiä ihan yhtä lailla kuin aiemminkin, mutta kaipaan siihen enemmän syvyyttä. Yhteyttä toiseen ihmiseen. Että olisi seksiä juuri tietyn ihmisen kanssa. Että voisi tutustua, mistä toinen pitää, ja toinen tutustuisi, mistä minä pidän. En parisuhdeasiassa osaa vielä katsoa tämän pidemmälle, että olisi enemmänkin jotain yhteistä kuin seksi. Toki sekin olisi mukavaa, varmaankin. Mutta ensisijaisesti mielessä on hellyys, kosketus, lähelläolo - ja tietenkin se seksi. Ei platoninen kainalossa nyhjöttäminen.

En ole ratkaissut, miten tämän kaipuun ja seksinnälän kanssa elän. Itsetyydytys, lelut sun muut eivät tuo tähän helpotusta. En kaipaa orgasmia. Sehän on helposti saavutettavissa. Kaipaan sitä kokonaisvaltaista toisen läsnäoloa, kosketusta, suutelemista, ihoa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.