Voi näitä seksin iloja!

En suostu jäähylle

Olen tavannut Älykkömiehen nyt muutamia kertoja. Kaksi kertaa ollaan pystytty olemaan yhdessä aamuun saakka ennenkuin velvollisuudet ovat kutsuneet. Apua miten monta vuotta tai melkein vuosikymmentä oon jääny näistä seksin iloista paitsi! En viitsi mennyttä juuri harmitella, mutta kieltämättä mieleen hiipuu ajatus, että olishan tän voinu vähän aikasemminkin aloittaa. En tosin tiedä, miten. Jos olisin eronnut aiemmin, lapsia olisi vähemmän ja se olisi ajatuksena kerrassaan kamala. Ei elämää voi sillä tavalla arvioida ja kritisoida jälkikäteen. Tai voi ja sitähän tässä juuri teen, mutta ei siinä mitään järkeä ole. Mutta miten paljon on aikaa mennyt seksin saralla hukkaan mun elämässä! Hirveesti kiinnikurottavaa, ehdinkö?!? Aion tehdä kaikkeni, että ehdin.

Seksi on Älykkömiehen kanssa ihan huikeeta. Miten asiat eteneekin niin luontevasti ja miten sattumalta tykätäänkin niin samoista jutuista! Olen tähän törmännyt eron jälkeen aiemminkin, eniten ja pisimpään Suhdemiehen kanssa. Mutta kyllä se silti hämmästyttää, kun samalla väkisinkin tulee mieleen, miten huonosti sovimme seksuaalisesti toisillemme exän kanssa. Ja miten kauan meni ennen kuin se(kin) tajuttiin. Älykkömies on maltillinen ja varmaotteinen. Puhuu ja kuiskii seksin aikana. Se on mahtavaa. Oon aiemminkin ollu heikkona seksin aikana jutteleviin miehiin, koska ne sanat jää kaikumaan korviin vielä pitkäksi aikaa. Ja ylipäätään äänet. Mun mielestä seksi saa ja sen pitää olla äänekästä. Kaiken ei tartte mennä sulavasti ja hiljaisesti. Todellakaan. Seksin aikana myös nauraminen on huippua! Se on aikuisten leikkiä eikä sen kuulu olla vakavaa. Välillä voi silti olla intensiivistä ja hiljaista ja keskittynyttä - sekin on hienoa.

Älykkömies oli järjestänyt yllätyksen edellisille treffeille. En tiennyt, minne olemme menossa. Sain vain etukäteen listan asioista, jotka tulee pakata mukaan. Suuntasimme auton hänen mökilleen, mikä oli kiva yllätys työpäivän jälkeen. Mökki oli metsän keskellä, järven rannalla, täydessä hiljaisuudessa. Tervetuliaismaljat, jotka mies oli huomaavaisesti järkänny, jäi juomatta, koska mökin oven sulkeuduttua oli pakko repiä vaatteet toisen päältä pois. Mökissä oli kylmä ja ulkona oli kylmä, mutta seksi oli niin kuumaa, että en muista palelleeni. Tuskin palelin. Aika hurahti nopeasti ja Älykkömies havahtui parin tunnin päästä, että jos haluamme saunoa ja syödä jotain, täytyy hommaa alkaa jotenkin edistää. Tervetuliaismaljat toimivat sitten ruokajuomina. Uimme ja saunoimme. Tunnelma oli lämmin, rento ja leppoisa. Istuimme tovin mökin terassilla ja katselimme taivaalla loistavaa kuuta. Sitten tuli kylmä vai olikos tunnelma niin kuuma, en muista, että siirryimme sisätiloihin jatkamaan siitä, mihin jäimme ennen saunan lämmittämistä.

Ei montaa tuntia maltettu nukkua. Toisen läheisyys oli niin houkuttelevaa, että uni ei vain tullut. Siis hyvänen aika, mitä seksiä. Ei pelkkä seksi, vaan kaikki. Esimerkiksi suuteleminen. Suutelimme ihan loputtoman pitkästi. Miten senkin niin helposti unohtaa! Viimeksi teininä oon varmaan suudellut sellaisella hartaudella. Siis ennen kuin harrasti seksiä vielä kenenkään kanssa. Again, MIKSI mä en oo tehnyt tätä enempää!?! Ai niin, avioliitto, sinkkuus, arki. Mutta on se vaan mahtavaa. Siis  M A H T A V A A .

Vielä en ole huolissani mistään. Nautin seksistä ja toisaalta pitkistä juttutuokioista Älykkömiehen kanssa. Tajuan kyllä samalla riskit, että jos juttelu on jatkossakin tosi kivaa ja seksi näin huikeaa, niin poruhan tästä saattaa tulla. Mutta ei se mitään. Poruista olen selvinnyt ennenkin ja mitään itkuja en ole katunut - olen saanut niin paljon enenmmän, että vahvasti oon plussan puolella näissä treffi- ja seksijutuissa.

 

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Vau, mulle tuli ihan kuuma tätä lukiessa! :D You lucky girl. ;)

TrineH
En suostu jäähylle

No jep, onhan tää hienoa kompensaatiota vuosien epäkuuman parisuhteen jälkeen... hih.. =D

Kommentoi